EXCLUSIV Amalia Năstase, despre viața la 97 kg, meniul de acum și criza în afaceri: "Ne-a afectat din plin"

Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018, și în 2019: "Festivalul brazilor de Crăciun"
Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018, și în 2019: "Festivalul brazilor de Crăciun"

Amalia Năstase este un exemplu de voință și putere! Și-a schimbat complet viața după ce a ajuns la 97 de kilograme. A decis că atunci este momentul să ia o hotărâre importantă, așa că în urma unei diete stricte și a exercițiilor de la sală a ajuns să cântărească acum 66 de kilograme. La ce a renunțat mai precis, ce mănâncă acum, cum se simte, dar și cât de mult a afectat-o în afaceri criza provocată de Coronavirusa povestit pentru ziarul Click!, într-un interviu exclusi.

Click! Cum v-a afectat activitatea ceea ce se întâmplă acum la noi cu acest virus care a panicat toată lumea, Coronavirusul? Ați fost nevoită să anulați evenimente, să va întrerupeți cumva activitatea? Cum va țineți departe de această nebunie? 

Amalia Năstase: Noi am deschis acum 10 zile un magazin de haine de copii în Mall-ul Băneasa, Jacadi: magazin pe care l-am închis marți… În activitatea cealaltă, de agenție de evenimente și PR, aveam două evenimente mari, care s-au anulat în perioada 12-17 martie, deci da, ne-a afectat din plin.

Nu prea poți să te ții departe de ce se întâmplă, pentru că este ceva absolut nou și necunoscut și bineînțeles că te sperie incertitudinea. Stăm în casă și suntem cu activități mai mereu, fetele au școală online în fiecare zi, Toma e în lumea jocurilor și nu știu cât înțelege din ce se întâmplă.

Domnul Năstase știu că e la Constanța. Fetele au voie să-și vadă tatăl în această perioadă, să se viziteze?

Stăm în casă, deci fizic nu se văd. Vorbesc la telefon.

Amalia Năstase are acum o nouă înfățișare, să zicem așa! Ați slăbit peste 30 de kilograme! Când v-ați hotărât să faceți acest pas important, să vă schimbați practic viața, să urmați o dietă și  să ajungeți la dimensiunile de dinainte? Care a fost punctul în care ați spus Stop?

Chiar azi mă uitam în oglindă și mă gândeam că măcar bine că am slăbit și am intrat în carantină asta slabă, pentru că statul în casă nu ajută mult siluetei și dacă mă mai și îngrășam peste cele 30 de kg în plus, nu știu cum m-aș fi simțit. Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating suta, gata, totul e pierdut. Nu am vrut să fiu un caz pierdut.


    Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018, și în 2019:
Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018, și în 2019:

Câte kilograme aveți acum? 

66 de kg.

În ce constă dieta minune și cât de greu a fost să o urmați?

Este o dietă ketogenică, dar mai particulară în sensul că este fără multă grăsime. Se numește dietă oloproteică. A fost destul de greu la început dar a meritat.

Sunteți mulțumită acum de rezultat?

Da, normal.

Ce restricții alimentare aveți acum?

Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase. De un an nu am mai mâncat aceste alimente.

În afara dietei, vă intretineți prin sport și diverse exerciții? Cât de des mergeți la sală?

Înainte de nebunia aceasta mergeam în fiecare zi în parc și de trei ori la sală cu un antrenor genial. Acum, prin jurul casei și pe aparatele pe care le mai am pe acasă.

Cum arată practit acum meniul Amaliei Năstase? Dacă ne puteți da, vă rog, câteva exemple pentru mic dejun, prânz și cină!

Dimineața mănânc un măr sau o portocală sau ouă prăjite fără pâine și o cafea, apoi la prânz grătar cu salată sau pește, un măr sau fructe roșii pe la 5, iar seara ori salată cu ton, ori brânză cu roșii ori un cocktail.

Ce ați făcut cu hainele vechi? Le-ați dat, le mai păstrați?

Le-am dat imediat!

Revenirea la hainele pe care le aveați în dressing și nu vă mai încăpeau... și revederea cu cele peste 100 de perechi de pantofi…Cum a fost?

A fost cel mai puternic sentiment de reușită. Mi-am dat seama că pot multe dacă am putut asta.

Cum a luat naștere proiectul video “Doamna Amalia”? Ce așteptări aveți de la el?

În timpul dietei am ales să fac public ce mănânc și am postat în fiecare zi cum arată farfuria mea și apoi prin septembrie, anul trecut, când am terminat dieta, oamenii mă întrebau pe insta ce mai fac, de ce nu mai postez nimic. Și așa a luat naștere proiectul Doamna Amalia cu ajutorul celor de la Global Talent United, care îmi asigură tot suportul tehnic și se ocupă de managementul meu.

Cum e Amalia Năstase ca mamă? Cât de strictă și permisivă?

Înainte să fii prieten cu copilul tău, ești mamă. Dacă reușești să fii o mamă care își crește copilul cum trebuie, dacă îl înveți să stea singur pe picioarele lui, atunci poți fi și cel mai bun prieten al lui. Invers nu prea merge.

Fetele au început să împrumute haine de la mămica lor?

Au început mai de mult, acum împrumut eu de la Alessia.

Cum vă place să vă definiți din postura de femeie de afaceri?

Cea mai bună abilitate pe care o am este cea de a-mi face prieteni și de a clădi de la zero branduri, reputații și relații.

În ce relații ați rămas cu fostul soț, Ilie Năstase? Aveți ceva să îi reproșați?

În relații foarte bune. Nu, doar să îi mulțumesc pentru cele mai bune și frumoase fete din lume.

Citește și:

Amalia Năstase a ajuns la talie de viespe după ce a avut aproape 100 de kilograme

Cum se simte Amalia Năstase după ce a slăbit 22 de kg cu dieta oloproteică. Tot ce trebuie să ştiţi despre regim

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png