EXCLUSIV Amanta secretă a început războiul cu Cristi Borcea

image
Avocata Simona Dana Voiculescu, care spune că i-a dăruit lui Borcea o fetiță acum opt ani, a venit ieri la procesFotografii: Roberto Sălceanu

Cristi Borcea nu-şi găseşte liniştea nici după gratii. Vineri, a început procesul pentru stabilirea paternităţii fetiţei avocatei, care i-ar fi fost amantă pentru o bună perioadă de timp. Deşi a recunoscut-o deja, Borcea va face testul ADN, pentru a fi sigur că este tatăl ei.

Vin zile grele pentru Cristi Borcea. El va merge în curând la Institutul de Medicină Legală pentru a face testul ADN, singura probă care poate dovedi fără nici un dubiu că este tatăl micuţei Carolyn, în vârstă de 8 ani. Asta a cerut, ieri, în sala de judecată, mama fetiţei, o tânără înaltă şi blondă, care i-ar fi sucit minţile lui Borcea în urmă cu câţiva ani.

image
Fosta amantă a lui Borcea a încercat să se ferească la ieșirea din tribunal

Avocata Simona Dana Voiculescu este hotărâtă să meargă până la capăt cu procesul deschis la Judecătoria Sectorului 3 şi s-a pregătit serios pentru luptă. Ar fi depus la dosar un act autentic prin care Borcea recunoaşte paternitatea copilului, însă vrea să-l oblige pe fostul ei iubit să-şi asume şi obligaţiile de părinte. Ea s-a prezentat în faţa judecătorului cu o armată de avocaţi şi a cerut în zadar ca tot procesul să aibă loc cu uşile închise pentru ca presa să nu aibă acces la informaţii care privesc viaţa sa privată. Şi asta nu a fost singura ei temere. Se gândeşte la influenţa pe care o poate avea Borcea, deşi se află la puşcărie.

image
Cristi Borcea este încarcerat la Poarta Albă, condamnat la 6 ani şi patru luni în “dosarul transferurilor”

Chiar dacă el îşi anunţase deja avocatul că este de acord cu testul ADN, apărătorii Simonei Voiculescu au ţinut morţiş ca judecătorul să permită ca, la momentul realizării expertizei, să fie prezent, pe lângă fetiţă şi Borcea, şi un expert-parte, care să se asigure că fostul acţionar dinamovist nu va falsifica actele medicale. “E în stare de orice. Să fim siguri că nu vine cu proba altcuiva”, a spus unul dintre avocaţi. Analizele ar trebui să fie gata până la termenul viitor, stabilit pentru 31 octombrie.  Fosta amantă a lui Borcea şi-a făcut apoi o ieşire de zile mari din clădirea Judecătoriei. Un apropiat al avocatei i-a bruscat pe jurnalişti pentru a-i împiedica să se apropie de femeia care l-a făcut fericit pe Cristi Borcea.

Avocata a cerut degeaba ședinţă secretă

El a cunoscut-o pe Simona în 2002 şi, pentru scurt timp, i-a fost şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela şi avea un copil, pe Patrick. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican, şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă. Simona i-ar fi dăruit o fetiţă în 2006. Un an mai târziu, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe boss-ul dinamovist,  cerându-i să recunoască copilul. Surse din anturajul celor doi au povestit, pentru Click!, de ce femeia a renunţat la proces: „Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie”.

Şi-a înşelat fosta nevastă cu două amante

mihaela 15 jpeg
Mihaelea Borcea are cu Cristi trei copii: gemenii și pe Patrick

Pe Cristi (44 de ani) şi Mihaela Borcea (43 de ani) i-a legat o căsnicie de 22 de ani şi trei copii frumoşi: Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo. Deşi pozau în familia perfectă, Borcea a călcat strâmb de mai multe ori. Unei amante i-a făcut un copil, iar pe alta a luat-o de nevastă. Cristi Borcea are patru copii legitimi: trei cu fosta soţie, Mihaela Borcea, şi unul cu actuala soţie, Alina (29 de ani). 

De când au aflat că fosta amantă îi face zile grele lui Cristi Borcea, Mihaela şi Alina au dat uitării supărările şi s-au aliat. Ele nu se ocupă doar de afacerile lui Borcea, ci petrec foarte mult timp împreună. 

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Diniyar Bilyaletdinov FOTO Profimedia jpg
utilaje autostrada a7 (1) jpg
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG