EXCLUSIV Anamaria Prodan, prima declarație despre divorț: «Laurențiu Reghecampf e bărbatul ideal și cel mai bun soț»

image
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, eleganți la nunta de cristalfoto: Instagram

Anamaria Prodan rupe tăcerea și a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Click!, în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA neagă că ar divorța și își elogiază soțul: "Este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ"

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a șocat tot showbiz-ul! Cu doar două săptămâni în urmă, cei doi sărbătoreau nunta de cristal, reînnoindu-și jurămintele în fața preotului. Joi, 17 iunie, vestea divorțului a căzut însă ca un trăsnet. Prima reacție în cazul divorțului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf a venit din partea antrenorului român, care a confirmat inițial divorțul. “Da, este adevărat!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan: "Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere"

Spre seară însă situația a luat o altă întorsătură, iar Anamaria Prodan ne-a oferit prima declarație în ceea ce privește divorțul de soțul ei. “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!Între timp, și antrenorul român s-a mai temperat, revizuindu-și oarecum declarația inițială privind divorțul.”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan și Reghe au făcut nunta de “cristal”. Ținute de gală la biserică și tort de 7 etaje la petrecere

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Soțul sexy-impresarei a plecat de acasă: "Da, e adevărat"

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
soferi opriti de politisti jpeg
Anne Heche FOTO Getty Images
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg