EXCLUSIV Anca Florescu, la un pas să-şi piardă vocea!

16 septembrie 2014
simeon stalpnicul png
Anca Florescu câştigă aproximativ 1.500 de euro pentru un concert, însă a fost aproape să rămână fără obiectul muncii: voceaFoto: Mediafax

Trăieşte cel mai negru coşmar de care poate avea parte un artist care-şi câştigă pâinea cu vocea. Anca Florescu (35 de ani) este în pericol să spună “adio” carierei muzicale, după ce a descoperit că are noduli pe corzile vocale. Solista a păstrat secretul cu sfinţenie, însă Click! a aflat toate detaliile.

A rupt gura târgului în martie, la finala naţională Eurovision, fiind la un pas să ne reprezinte la Copenhaga în locul Paulei Seling şi a lui Ovi. De atunci însă, Anca Florescu a dispărut brusc din peisajul muzical autohton, deşi piesa “Hearts Collide” avea mare căutare la spectacole şi petreceri private. Unde s-a ascuns artista? Ei bine, Click! a aflat că absenţa ei se datorează unor grave probleme de sănătate, care i-au pus mult timp sub semnul întrebării cariera de cântăreaţă.

Cu soţul comunică prin bileţele

În vară, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu a descoperit că are noduli pe corzile vocale (n.r. – excrescenţe de ţesut pe ambele corzi vocale), afecţiune des întâlnită printre colegii ei de breaslă şi care se tratează fie chirurgical, fie în urma unui tratament cu insulină şi cu repaus vocal total.

Soţul Ancăi Florescu, actorul Andrei Bogdan Roşu, a confirmat informaţia pentru Click!, el fiind în această perioadă cel mai afectat de problema nevestei, întrucât au fost nevoiţi să comunice prin bileţele sau mesaje.

“Anca Florescu a fost foarte îngrijorată. Se temea că nu va mai putea cânta niciodată. A urmat tratament timp de o lună, a ţinut două săptămâni repaus vocal total, iar situaţia s-a mai remediat. E hotărâtă să nu renunţe la muzică”, ne-a declarat un apropiat de-al artistei. Cel mai recent eveniment public la care a participat Anca Florescu în calitate de solistă datează din 13 iunie, când a cântat la Palatul Mogoşoaia, la Balul Britanic 2014.

Sexy, alături de Nicoleta Luciu în trupa Laguna

Anca Florescu şi Nicoleta Luciu au înfiinţat trupa Laguna în 2002, “Alerg” fiind cea mai cunosută melodie a lor. Fetele nu s-au sfiit să apară goale în videoclip şi să-şi promoveze o imagine sexy, însă prietenia n-a durat prea mult.

image
Anca, goală alături de Nicoleta Luciu, pe vremea când formau trupa Laguna

În 2006, Anca Florescu a început o carieră solo, dar s-a orientat şi către cinematografie. A jucat în telenovela “Iubire ca-n filme” de la Acasă TV, apoi în peliculele “Ceva bun de la viaţă” şi “Cai verzi pe pereţi”.

E căsătorită cu actorul Andrei Roşu

În octombrie 2012, Anca Florescu (“Pariu cu viaţa”) s-a măritat cu actorul Andrei Bogdan Roşu (26 de ani), cu nouă ani mai tânăr decât ea.

simeon stalpnicul png
Anca, goală alături de Nicoleta Luciu, pe vremea când formau trupa Laguna

La vremea aceea, solista era însărcinată în şase luni, iar acum cei doi sunt părinţii unei fetiţe de un an şi jumătate.

Gabi Bădălău jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
image
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg