EXCLUSIV! Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: «În curând veți afla bomba!»

30 august 2019
image
Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 anifoto: Sorin Stana

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt protagoniștii unei zvon, care circulă de patru ani încoace, dar care iată că, cel puțin acum, nu s-a transformat și în știre. Solista ne-a spus adevărul despre divorț. Am întâlnit-o joi seara (29 august) la petrecerea Ioanei Anuța, alias Jo.

Divorțează Andreea Antonescu de Traian Spak?

Andreea Antonescu (36 de ani) a făcut noi declarații în ceea ce privește divorțul de soțul său, Traian Spak, cu care este căsătorită de 8 ani, fără să fac însă și cununia religioasă. În ultima vreme, presa a tot anunțat iminentul divorț dintre artistă și afacerist, însă Andreea nu a spus nici până acum dacă mariajul eu este pe butuci sau nu. ”Vreau să se știe că nu am divorțat încă! Atâta vă spun acum! În curând o sa ies și o sa aflați tot. Dar nu acum. Am văzut și eu ce s-a tot scris și m-am minunat. Veți afla bomba în curând”, ne-a declarat Andreea.

Traian Spak locuiește în America

Mariajul dintre cei doi a început să scârțâie și din cauza distanței de aproape 10.000 km. Traian Spak locuiește în America, unde se ocupă de afaceri, iar Andreea Antonescu a fost ani întregi pe drumuri. Solista recunoaște însă că vara aceasta ea nu a mai ajuns peste Ocean. ”Sienna (n.r. fiica lor de 8 ani) e plecata de două luni acolo, eu nu am ajuns. Asta e, am relansat trupa Andre, am treabă”, ne-a mai spus Andreea, care pe 5 septembrie va împlini 37 de ani.

Citește și:

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
printul nicolae romania crop jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg