EXCLUSIV! Andreea Antonescu, adevărul despre divorț: «În curând veți afla bomba!»

image
Andreea Antonescu și Traian Spak au împreună o fetiță în vârstă de 8 anifoto: Sorin Stana

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt protagoniștii unei zvon, care circulă de patru ani încoace, dar care iată că, cel puțin acum, nu s-a transformat și în știre. Solista ne-a spus adevărul despre divorț. Am întâlnit-o joi seara (29 august) la petrecerea Ioanei Anuța, alias Jo.

Divorțează Andreea Antonescu de Traian Spak?

Andreea Antonescu (36 de ani) a făcut noi declarații în ceea ce privește divorțul de soțul său, Traian Spak, cu care este căsătorită de 8 ani, fără să fac însă și cununia religioasă. În ultima vreme, presa a tot anunțat iminentul divorț dintre artistă și afacerist, însă Andreea nu a spus nici până acum dacă mariajul eu este pe butuci sau nu. ”Vreau să se știe că nu am divorțat încă! Atâta vă spun acum! În curând o sa ies și o sa aflați tot. Dar nu acum. Am văzut și eu ce s-a tot scris și m-am minunat. Veți afla bomba în curând”, ne-a declarat Andreea.

Traian Spak locuiește în America

Mariajul dintre cei doi a început să scârțâie și din cauza distanței de aproape 10.000 km. Traian Spak locuiește în America, unde se ocupă de afaceri, iar Andreea Antonescu a fost ani întregi pe drumuri. Solista recunoaște însă că vara aceasta ea nu a mai ajuns peste Ocean. ”Sienna (n.r. fiica lor de 8 ani) e plecata de două luni acolo, eu nu am ajuns. Asta e, am relansat trupa Andre, am treabă”, ne-a mai spus Andreea, care pe 5 septembrie va împlini 37 de ani.

Citește și:

image png
card ajutor jpg
image png
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
printul paul 1 jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg