EXCLUSIV Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Ultima actualizare:
Andreea Bălan şi George Burcea au făcut nunta, s-au căsătorit civil pe 10 august şi au mai bifat şi o ceremonie romantică pe o plajă în California, lângă Los Angeles, în martie 2017
Andreea Bălan şi George Burcea au făcut nunta, s-au căsătorit civil pe 10 august şi au mai bifat şi o ceremonie romantică pe o plajă în California, lângă Los Angeles, în martie 2017

Problemele grave din cuplul Andreea Bălan - George Burcea au ieșit la iveală și par să confirme iminentul divorț. Este doar o chestiune de timp până când cei doi actuali soți vor deveni foști.

Dezvăluirea făcută în exclusivitate de ziarul Click!, cum că soțul Andreei Bălan, George Burcea, a condus sub influența substanțelor interzise, a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal, este 100% veritabilă. Click! a aflat că acesta este de fapt motivul despărțirii Andreei Bălan (35 de ani) de actorul George  Burcea (32 de ani). Astfel se confirmă și ceea ce jurnalistul Cristi Brancu (46 de ani) a povestit în vlogul lui, intitulat sugestiv „Andreea Bălan și George Burcea - marile greșeli în  drumul spre divorț”, că actorul este foarte schimbat în ultima perioadă. Iată că s-a aflat acum adevăratul motiv pentru care George Burcea era schimbat și părea un cu totul alt om de ceva timp încoace, mai precis de vara trecută.


    Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta anul trecutFoto: Instagram
Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta anul trecutFoto: Instagram

George Burcea s-a schimbat de când scrie cartea despre traumele din copilărie

De altfel, surse apropiate cântăreței au spus zilele trecute pentru Click! că actorul George Burcea s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal și anume de când s-a declarat pregătit să lupte împotriva  violenței domestice și să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care el a trăit-o în copilărie. „El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o  iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare  că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres… Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut”, au spus, pentru Click!, surse din apropierea familiei.

Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta anul trecut
Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta anul trecut

Andreea Bălan nu știa ce vicii are soțul ei, George Burcea

Se pare că Andreea Bălan a aflat recent de viciile soțului ei, George Burcea, lucru care a deranjat-o extrem de mult. Andreea Bălan se confrunta deja cu niște probleme în cuplu, iar faptul că acum a ieșit la iveală că soțul ei, George Burcea, ar fi consumator de cocaină i-a pus capac. Problemele ar fi intervenit între ei chiar din timpul vacanței petrecută cu familia în Mauritius. Andreea Bălan este însă o femeie puternică și a știut mereu ce vrea, așa că atunci când a văzut că ar exista probleme în căsnicia ei, ar fi pus piciorul în prag. Cei doi soți nu mai locuiesc împreună în vila solistei din Băneasa, sunt ca și despărțiți acum, iar Andreea Bălan încearcă să țină situația sub control și să își protejeze fetițele.

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe superbe
Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe superbe

Andreea Bălan și George Burcea au făcut nuntă și botez ca în Paradis

Andreea Bălan și George Burcea au pășit în biserică pe 15 septembrie 2019 pentru a se căsători religios, dar și pentru a o boteza pe mezina familiei, cea de-a doua fetiță a vedetei, Clara Maria, care va împlini un an pe 4 martie. „Nuntă și Botez în Paradis” s-a numit mult-așteptatul eveniment, iar nașii au fost aleși pe sprânceană, unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi, solistul Aurelian Temișan (47 de ani) și actrița Monica Davidescu (47 de ani), de la care proaspeții miri chiar ar fi avut multe de învățat.

Andreea Bălan și George Burcea par nefericiți împreună
Andreea Bălan și George Burcea par nefericiți împreună

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună

Pe 4 martie 2019, Andreea Bălan a născut-o pe Clara Maria, cea de-a doua fetiță pe care o are cu actorul George Burcea. Nașterea a avut loc prin cezariană, iar în timpul operației artista a trecut prin momente dificile. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii au reușit cu succes să o stabilizeze și să îi salveze viața. Pe durata momentelor critice din viața ei, soțul vedetei, George Burcea, i-a fost alături. Cuplul mai are o fetiță, Ella Maya (3 ani și 4 luni), pe care Andreea Bălan a adus-o pe lume pe 9 octombrie 2016.

Aceasta e vila din Băneasa a Andreei Bălan
Aceasta e vila din Băneasa a Andreei Bălan

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

George Burcea, prins drogat cu cocaină la volan. Și ei și-au distrus viața și cariera din cauza drogurilor

Andreea Bălan, despre un posibil divorţ: «Nu ştiţi nimic, dar vă daţi cu părerea!»

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg