Andreea Grămoșteanu a slăbit 9 kg pentru noul său film. De ce i-a cerut regizorul să piardă în greutate

Ultima actualizare:

Actriță de teatru, film și televiziune, Andreea Grămoșteanu (43 de ani) este de câțiva ani mereu în atenția publicului. A jucat în producții de televiziune precum "Mondenii" sau seriale ca "Atletico Textila" și "Las Fierbinți", ori filmele "Complet necunoscuți" sau mai nou "#dogpoopgirl". Click! a stat de vorbă cu Andreea și a aflat totul despre noul ei film, dar și de ce a trebuit să slăbească pentru rol.

Andreea Grămoșteanu foto: Instagram
Andreea Grămoșteanu foto: Instagram

Click!: Ce înseamnă pentru tine pelicula "#dogpoopgirl"?

Andreea Grămoșteanu: #dogpoopgirl, așa cum pentru Andrei este debutul său regizoral și pentru mine este debutul în lungmetraj cu rol principal

Ce ai spus prima oară când ai citit scenariul? Știai despre acest fapt real?

Da, e o întâmplare haioasă...asta cu scenariul. Prima oară l-am citit când mi l-a trimis Andrei și nu mi-a spus ce și-ar dori să joc. M-a rugat să citesc scenariul și să mă gândesc ce rol mi-ar plăcea. Nu m-am gândit la Alina, dar am întrebat cine joacă acest rol și el mi-a spus „Păi tu, măi! Că de-asta ți l-am dat!”. Mi-a plăcut foarte mult scenariul la prima lectură. I-am spus că era foarte bine încondeiat cu momente de umor și tensiune… foarte bine conturate! Am primit cu entuziasm propunerea lui.

Ai mai lucrat cu Andrei Huțuleac, ca actor? Înțeleg că e debutul că regizor... Dar cu ceilalți actori din distribuție? Vă știați?

Da, cu Andrei mă cunoșteam de ceva timp. Lucrasem și jucasem împreună în câteva spectacole sub regia lui Victor Ioan Frunză: de la „A douăsprezecea noapte”, la „Romeo și Julieta”, „Hamlet”, și „Titanic Vals”… deci, ne știam de ceva vreme! Cu Carol Ionescu, de exemplu, care îl joacă pe iubitul meu în film, mă știam de la trupa domnului Frunză și, evident, mă cunoșteam deja cu toți actorii însă nu lucrasem neapărat cu ei. Abia aștept să ne vedem cu toții la premieră.

Andreea Grămoșteanu a jucat în ”Mondenii”
Andreea Grămoșteanu a jucat în ”Mondenii”

Știu că e greu să joci cu animale și copii. Ție cum ți-a fost să joci cu un câine?

Cu câinele Mimi, pe adevăratul său nume, am legat o oarecare prietenie înainte de a începe filmările. Când m-am dus să-l cunosc mi-am dat seama că este extraordinar de inteligent și foarte prompt la comenzile pe care le primește de la stăpânul său. Ne-am înțeles foarte bine. Nu am avut niciun stres la filmare. Stăpânul era acolo, iar Mimi făcea exact ce i se spunea să facă.

Andreea a slăbit pentru rolul din "#dogpoopgirl", după o discuție cu regizorul

Pentru acest rol a trebuit să modifici ceva la tine? S-a întamplat până acum pentru un film să te tunzi, să slăbești sau să te îngrași?

A existat o discuție între mine și Andrei vizavi de o modificare a aspectului meu fizic. El își dorea foarte tare să o vulnerabilizeze pe Alina și consideră că are nevoie de cineva cu o prezență mult mai vulnerabilă. Și atunci am decis împreună să slăbesc cât de mult reușesc într-o perioadă scurtă, undeva la două luni, din momentul în care am avut discuția până am început filmările. Am intrat într-un program intensiv și cred că am dat jos vreo 8-9 kg, fiindcă era un lucru important pentru ceea ce aveam de făcut.

Te sfătuiești cu soțul tău, care este și el actor, atunci când primești un rol de film?

Uneori ne sfătuim când suntem în impas. Dar nu ne sfătuim vizavi de alegerile noastre. Fiecare este liber să aleagă ce își dorește să facă. Dar în momentul în care unul dintre noi nu mai vede luminița de la capătul tunelului ne oferim ajutorul unul altuia.

Ce-ți place mai mult, să faci teatru, film sau televiziune?

N-aș putea să aleg între cele trei. Fiecare aduce altceva și toate fac profesia asta să fie întreagă și rotundă. E ca și cum aș avea mai mulți copii și ar trebui să aleg unul dintre ei… n-aș putea să fac asta.

I-ar plăcea să revină în televiziune

Ce urmează pentru tine? Pe IMDB apare că ești producătorul unui nou film. Te-ai mai întoarce în televiziune pentru un proiect lung?

Nu știu ce urmează pentru mine în această profesie și prefer să nu știu. Orice va veni e bine primit. Nu știam că sunt producătorul unui film. E o veste nouă și pentru mine! Evident că nu e adevărat. Și sigur m-aș întoarce în televiziune pentru un proiect nou. De ce nu!? Televizunea a făcut parte o bună bucată din existența mea și mi-a făcut mare plăcere să lucrez în televiziune. Așa că, da! Cine știe!?

Cu soțul tău ai avut ocazia de a juca împreună?

Da, am avut ocazia să lucrez cu Marin acum mulți ani într-un proiect de teatru, într-un spectacol care se numea Absolut Love. Era un fel de performance pe care îl făceam într-un showroom de mobilă din Centrul Vechi al unui prieten. Acolo puteai vedea din stradă ce se întâmplă înăuntru, dar dinăuntru se putea vedea doar ceea ce se juca, nu și afară Și am mai colaborat cu el la Mondenii...dar, cine știe!?

Andreea Grămoșteanu, mega-succes cu "Mondenii"

În 2006 actrița de teatru Andreea Grămoșteanu devena cunoscută la Prima TV după ce a fost cooptată în proiectul "Mondenii". Acolo alături de Mirela Zeta, Mihai Bendeac sau Angel Popescu parodiau vedetele din România, iar ea a intrat în piele unor vip uri precum Nikita, Monica Gabor, Mihaela Rădulescu sau Romanița Iovan. Au urmat alte producții de suces, seriale precum "Atletico Textila" sau "Las Fierbinți", dar și filme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net