EXCLUSIV Andreea Marin nu renunţă la carnetul de şofer

Ultima actualizare:

    Vedeta a contestat decizia judecătorilor şi a mai câştigat luni bune la volan
Vedeta a contestat decizia judecătorilor şi a mai câştigat luni bune la volan

Vedeta ţine cu dinţii de permisul de conducere. Chiar dacă judecătorii nu i-au dat dreptate în războiul pe care-l duce cu Poliţia Rutieră, Andreea Marin nu se lasă. A contestat în urmă cu câteva zile decizia instanţei.

E sigură că nu a greşit! Deşi în luna martie a fost înregistrată de aparatul radar gonind cu nu mai puţin de 104 kilometri la oră pe Bulevardul Aviatorilor, Andreea Marin îşi susţine în continuare nevinovăţia. Cel puţin asta se înţelege din demersurile vedetei, care nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la permisul de conducere, mai ales că e vorba de o suspendare pe o perioadă de 90 de zile.

După ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 i-au respins, la începutul lunii septembrie, plângerea, Andreea Marin îşi pune baza acum în ultima şansă pe care o mai are pentru nu ajunge pieton. Ea a contestat recent decizia judecătorilor şi aşteaptă să fie stabilit un termen pentru a se prezenta la judecătorie. Până atunci însă ”Zâna” tot are de câştigat. Şi asta pentru că, până la o hotărâre definitivă a instanţei, Andreea Marin se poate relaxa în continuare la volanul SUV-ului ei.

Şi Nilă este în război cu Poliţia Rutieră

Nilă a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile
Nilă a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile

La sfârşitul lunii trecute, Mihai Costea, zis Nilă, a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile şi s-a ales şi cu o amendă de 810 lei. Asta după ce bolidul său a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 131 km/h în localitatea Drăganu, pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea.

Disperat să nu devină pieton, Costea s-a grăbit să conteste în instanţă procesul-verbal întocmit de poliţiştii argeşeni şi a depus cererea, în 6 octombrie, la Judecătoria Brezoi. Până la soluţionarea ei, Nilă poate conduce liniştit în baza unui dovezi.

image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net