EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

image
Angela Rusu, alături de frumoșii ei părințifoto: arhivă personală

Am auzit deseori expresia "vârsta este doar o stare de spirit" și se pare că nu este o minciună. Cel puțin în cazul părinților celebrei artiste Angela Rusu (46 de ani). Tatăl ei are 72 de ani și s-a căsătorit cu o femeie superbă, în vârstă de 31 de ani, care i-a dăruit un băiețel în urmă cu trei ani. Click! vă arată fotografii în exclusivitate cu mama vitregă și cu frățiorul Angelei Rusu.

De viață trebuie să te bucuri și să o trăiește fără bariere impuse de celebra întrebare "dar ce-o zice lumea?". După asta se ghidează solista de folclor Angela Rusu, care a fost și ea criticată de unii, apreciată de alții pentru alegerile pe care le-a făcut. A ajuns însă la concluzia că cel mai important este să fie fericită și nu să trăiască gândindu-se că faptele îi vor fi judecate.

image
Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan

După 3 mariaje eșuate, Angela radiază acum lângă Marius

După trei sarcini pierdute, trei mariaje eșuate, artista de muzică populară l-a întâlnit pe Marius Moldovan, un bărbat chipeș, mai tânăr cu câțiva ani decât ea, care o respectă și o face fericită de zece ani încoace. Acum este liniștită cu familia ei și se bucură și pentru faptul că tatăl ei, pe care îl divinizează, este liniștit și are și el o familie frumoasă.

image
Angela Rusu alături de tatăl ei și de frățiorul ei, în vârstă de 3 anișori

Domnul Rusu are 72 de ani, însă verva pe care o are este comparabilă cu a unui bărbat de 40 de ani. Face sport, are un caracter puternic, este un bun businessman și are o minte brici, așa cum îi place Angelei să îl descrie. Când a ars ballroom-ul în care investire 650.000 de euro, domnul Rusu a ajutat-o pe fiica sa și a îmbărbătat-o, spunându-i "lasă tată, că se fac la loc. Tu să fii sănătoasă".

image
Angela și Loredana. Vă vine să credeți că sunt "mamă" și fiică?

Angela are un frățior de trei ani

Dacă vă întrebați de unde atâta tonus, ei bine soția tinerica ar fi de vină. Tatăl Angelei s-a căsătorit cu Loredana, o frumoasă asistentă medicală, care are 31 de ani. A întâlnit-o în clinica din Gherla unde Mihai Rusu mergea pentru controale de rutină, iar de atunci au rămas împreună și au un băiețel superb, pe nume Denis, în vârstă de trei anișori, care le umple sufletul de bucurie.

image
Angela Rusu este tare mândră de tatăl ei

Click! vă arată în exclusivitate imagini cu mama vitregă, care este mai tânără decât Angela cu 15 ani, dar și cu frățiorul pe care artista îl adoră. "Tata este forță, ca să zic așa. Eu îl respect foarte mult și e genul de bărbat care știe să se comporte cu o femeie și să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soție bună și au un copil tare reușit. Mă bucur și eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit", ne a spus Angela!

Citește și:

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

Angela Rusu a împlinit 46 de ani! În sfârșit, e fericită după o viață plină de necazuri

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
mara banica
olivia newton john matt lattanzi webp
Tate  jpg
ramona badescu jpeg
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Jennifer Lopez Ben Affleck jpeg
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg