EXCLUSIV Angela Similea îşi vinde conacul să scape de datorii!

Aşa arată conacul impresionant în care au locuit ani de zile Angela Similea şi soţul ei, Victor Surdu jpeg
Aşa arată conacul impresionant în care au locuit ani de zile Angela Similea şi soţul ei, Victor Surdu

Angela Similea şi-a scos la vânzare vila cu două etaje şi 16 camere de la Mataraua, Belciugatele, în care a stat împreună cu soţul ei, Victor Surdu. Interpreta a luat această decizie radicală pentru a-şi achita ultimele datorii la bancă. Ea cere 750.000 de euro, dar preţul e negociabil.

Chiar dacă o leagă multe amintiri de acest loc, pentru a putea scăpa de creditori, cântăreaţa de 68 de ani a dat spre vânzare agenţiilor de specialitate conacul din Mataraua, în ciuda faptului că imobilul nu mai este de câţiva ani pe numele ei.

Vila cu două etaje şi 16 camere a Angelei Similea are o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp cu o deschidere de 50 mp la lac.

image
Cântăreaţa a scos la vânzare, cu 750.000 de euro, «colţul de rai» pe care i l-a construit Victor Surdu la Belciugatele

Pe proprietatea achiziţionată de Victor Surdu imediat după căsătoria cu Angela Similea se mai află o piscină, dar şi un teren de fotbal, o vie, o seră şi o grădină. Angela Similea speră să încheie războiul cu băncile, care au câştigat în instanţă toate procesele intentate artistei şi soţului acesteia, care a murit în aprilie 2011, în urma unei boli necruţătoare. Victor Surdu a luat un credit de aproape 700.000 de euro în anul 2007, pe care n-a mai putut să-l înapoieze. Creditul şi mai ales dobânzile i-au îngenuncheat pe cei doi soţi, iar Angela Similea a ajuns la capătul puterilor.

image
† Victor Surdu și Angela Similea

Cântăreaţa a girat şi ea cu apartamentul de la părinţi, situat în Drumul Taberei, unde a locuit înainte să se mute împreună cu soţul ei. Artista a  pierdut apartamentul din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Ca să-şi recupereze măcar o parte din pagubă, banca i-a mai luat artistei şi alte două proprietăţi din Afumaţi-Ilfov, respectiv un service auto şi un showroom, ce aparţinuseră lui Surdu.

image
Strada este neasfaltată

De aceea, pentru a-şi salva conacul, situat la 40 de km de Bucureşti, în satul Matara, comumna Belciugatele, încă de când trăia Victor Surdu, Angela Similea a trecut pe numele fiului ei, Sorin Hilgen, şi al fetelor soţului ei. AIci, la conac, avea să se căsătorească, cu ani în urmă fiul artistei cu o americancă.

image
Vila are 16 camere, iar livingul de la parter e impresionant

Unii spun că artista intenţionează să se stabilească peste Ocean, la fiul ei, alţii spun că Angela Similea doar vrea să scape de coşmarul băncilor. Ovidiu Komornyik, prieten şi colaborator al interpretei, a refuzat să comenteze situaţia financiară a colegei sale, însă a mărturisit că aceasta nu şi-a părăsit niciodată publicul. ”Nu cred că va pleca din ţată, îşi iubeşte prea mult publicul şi nu cred că l-ar părăsi. Avem spectacole împreună… Am cântat la Sighişoara, iar acum  avem un concert la Baia Mare”, a spus Ovidiu.

A fost căsătorită de 4 ori

simeon stalpnicul png
Domeniul are deschidere la Lacul Hagieşti

Angela Similea a avut 4 căsnicii. Mai întâi s-a căsătorit cu Andi Constantin, de profesie electrician, apoi cu Sorin Movileanu, chitarist, cu afaceristul Jan Hilgen şi ultima cu Victor Surdu, afacerist şi om politic. Artista are un singur copil, Sorin, fiul lui Sorin Movileanu. Cea mai lungă căsnicie a vedetei a fost cea cu olandezul Jan Hilgen, care i-a înfiat şi fiul, pentru a-l putea trimite la studii peste hotare. Pe Victor Surdu, Angela Similea îl cunoştea de cel puţin 30 de ani, dar s-au căsătorit abia în 1999, când interpreta a divorţat de Hilgen. Căsnicia cu Surdu a durat până în 2011, când acesta a murit răpus de o ciroză la ficat.

"Să vină cineva cu bani mulţi"

image
Domeniul are deschidere la Lacul Hagieşti

La Mataraua – Belciugatele, oamenii îl plâng şi acum pe Victor Surdu. Era pâinea lui Dumnezeu, om generos, cum rar întâlneşti, spun ei. El a fost cel care a pietruit drumul în sat şi tot el era cel care întindea o mână de ajutor vecinilor nevoiaşi de câte ori aceştia erau în impas. „Domnule, de ani de zile noi îi lucram curtea! Când avea nevoie de ceva, pe noi ne chema. Şi la piscină i-am lucrat. Oameni buni, ce mai! Şi acum, doamna Angela mai vine şi ne lasă pachete. Mereu ne salută când trece pe aici”, spune Iancu Toma (75 de ani), un sătean din Mataraua, care locuieşte la câteva case distanţă de proprietatea Angelei Similea. Reporterii Click! au stat de vorbă cu oamenii şi au aflat şi oful care îi macină de când Victor Surdu nu mai este printre ei. Drumul a rămas în paragină, utilităţile întârzie să vină la ei în comună şi nici locuri de muncă nu mai sunt. Numai de ar veni un bogătan cu suflet bun, ar mai scăpa şi ei de sărăcie. „Să vândă casa, nu zic nu. Dar să vină barem cineva de la Bucureşti, cu bani mulţi, să asfalteze aici, că iarna e nenorocire. Şi dacă o putea să ne dea şi nouă de lucru, om zice „bogdaproste!”, ne-a mărturisit Costică Pricop (50 de ani), un alt sătean din Mataraua – Călăraşi.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg