Exclusiv! Anghel Damian, din «Vlad», se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

Cei doi sunt împreună  şi acasă, şi la teatru  jpeg
Cei doi sunt împreună şi acasă, şi la teatru

Actriţa Lia Bugnar are 50 de ani şi concurează la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1). Anghel Damian are 28 de ani şi joacă în serialul „Vlad” (PRO TV). Actorul ne-a povestit în exclusivitate despre iubita lui pe care o aşteaptă înapoi în ţară, să-şi continue planurile comune.

Îndrăgitul actor Anghel Damian (28 de ani) din serialul „Vlad” (PRO TV), unde îl joacă pe Adrian Anuţei, a lăsat în urmă cu ceva timp să se înţeleagă că are o iubită actriţă. Click! a aflat că iubita actorului este nimeni alta decât fermecătoarea Lia Bugnar (50 de ani). Actriţa se află în această perioadă alături de Maria Buză (50 de ani) în Taiwan, unde filmează pentru reality-show-ul „Asia Express” care va fi difuzat anul viitor la Antena 1.

image
Maria Buză şi Lia Bugnar, în reality-show-ul de la Antena 1

Ne-am întâlnit cu Anghel Damian pe 12 noiembrie la Gala „Globurile de Cristal”, unde a ridicat Premiul pentru Stil Masculin al lui Adrian Nartea (37 de ani) care filmează în Turcia pentru sezonul 3 al serialului „Vlad”. „Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, ne-a spus actorul care este şi scenarist al serialului. Am vrut să aflăm dacă nu există posibilitatea ca Anghel Damian să joace nu doar rolul lui Adrian Anuţei tânăr, ci şi un alt personaj care seamănă cu el. Actorul scenarist ne-a spus că este o idee pe care este posibil să o pună în practică. Momentan, colegii lui se află în Turcia, unde filmează pentru sezonul al treilea din „Vlad”, serial în care va juca şi Adrian Titieni (56 de ani).

image
Anghel Damian şi Olimpia Melinte în serialul de la PRO TV
BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg