Exclusiv! Anghel Damian, din «Vlad», se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

18 noiembrie 2019
Cei doi sunt împreună  şi acasă, şi la teatru  jpeg
Cei doi sunt împreună şi acasă, şi la teatru

Actriţa Lia Bugnar are 50 de ani şi concurează la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1). Anghel Damian are 28 de ani şi joacă în serialul „Vlad” (PRO TV). Actorul ne-a povestit în exclusivitate despre iubita lui pe care o aşteaptă înapoi în ţară, să-şi continue planurile comune.

Îndrăgitul actor Anghel Damian (28 de ani) din serialul „Vlad” (PRO TV), unde îl joacă pe Adrian Anuţei, a lăsat în urmă cu ceva timp să se înţeleagă că are o iubită actriţă. Click! a aflat că iubita actorului este nimeni alta decât fermecătoarea Lia Bugnar (50 de ani). Actriţa se află în această perioadă alături de Maria Buză (50 de ani) în Taiwan, unde filmează pentru reality-show-ul „Asia Express” care va fi difuzat anul viitor la Antena 1.

image
Maria Buză şi Lia Bugnar, în reality-show-ul de la Antena 1

Ne-am întâlnit cu Anghel Damian pe 12 noiembrie la Gala „Globurile de Cristal”, unde a ridicat Premiul pentru Stil Masculin al lui Adrian Nartea (37 de ani) care filmează în Turcia pentru sezonul 3 al serialului „Vlad”. „Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, ne-a spus actorul care este şi scenarist al serialului. Am vrut să aflăm dacă nu există posibilitatea ca Anghel Damian să joace nu doar rolul lui Adrian Anuţei tânăr, ci şi un alt personaj care seamănă cu el. Actorul scenarist ne-a spus că este o idee pe care este posibil să o pună în practică. Momentan, colegii lui se află în Turcia, unde filmează pentru sezonul al treilea din „Vlad”, serial în care va juca şi Adrian Titieni (56 de ani).

image
Anghel Damian şi Olimpia Melinte în serialul de la PRO TV
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png