EXCLUSIV Antonia, sexy și când e nervoasă! A ieșit pe stradă în cea mai scurtă rochie din dulap


    foto: Mihai Ionescu
foto: Mihai Ionescu

Probabil s-a plictisit și ea să audă că e frumoasă, sexy, cool, dar ce altceva să îi spui când vezi astfel de poze? Surprinsă zilele trecute prin București, de fotoreporterii Click!, Antonia (31 de ani) a atras atenția și datorită discuției aprinse pe care o purta la telefon, dar și datorită ținutei.

Cu masca pe față, care îi evidenția ochii verzi, cu părul lung, rochița scurtă și decoltată, rucsac, pantofi sport și tatuaje, Antonia părea desprinsă dintr-un videoclip latino, așa că privirile instente ale trecătorilor au fost cât se poate de firești. Nu aveai cum să nu o observi.

Sigură pe ea și pe corpul ei, așa cum mărturisește în poveștile de pe Instagram, Antonia, mamă a trei copii, este printre puținele vedete din România care debordează de naturalețe: în vestimentație, atitudine, machiaj.


    foto: Mihai Ionescu
foto: Mihai Ionescu

Singura zonă în care a intervenit și medicul estetician este decolteul și, cum bine vedem în imagini, iubita lui Alex Velea este tare mândră de rezultat. Solista a gesticulat mult în stradă, pentru că purta o discuție aprinsă la telefon, dar asta nua  făcut-o mai puțin simpatică sau mai puțin atrăgătoare.

Citește și:

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg