EXCLUSIV Antonia, sexy și când e nervoasă! A ieșit pe stradă în cea mai scurtă rochie din dulap


    foto: Mihai Ionescu
foto: Mihai Ionescu

Probabil s-a plictisit și ea să audă că e frumoasă, sexy, cool, dar ce altceva să îi spui când vezi astfel de poze? Surprinsă zilele trecute prin București, de fotoreporterii Click!, Antonia (31 de ani) a atras atenția și datorită discuției aprinse pe care o purta la telefon, dar și datorită ținutei.

Cu masca pe față, care îi evidenția ochii verzi, cu părul lung, rochița scurtă și decoltată, rucsac, pantofi sport și tatuaje, Antonia părea desprinsă dintr-un videoclip latino, așa că privirile instente ale trecătorilor au fost cât se poate de firești. Nu aveai cum să nu o observi.

Sigură pe ea și pe corpul ei, așa cum mărturisește în poveștile de pe Instagram, Antonia, mamă a trei copii, este printre puținele vedete din România care debordează de naturalețe: în vestimentație, atitudine, machiaj.


    foto: Mihai Ionescu
foto: Mihai Ionescu

Singura zonă în care a intervenit și medicul estetician este decolteul și, cum bine vedem în imagini, iubita lui Alex Velea este tare mândră de rezultat. Solista a gesticulat mult în stradă, pentru că purta o discuție aprinsă la telefon, dar asta nua  făcut-o mai puțin simpatică sau mai puțin atrăgătoare.

Citește și:

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png