EXCLUSIV Asta e cea mai ciudată cură de slăbire! Cum a topit o cântăreaţă kilogramele în plus

18 iulie 2014
image
Diana Matei, solista Tarafului CleanteFoto: Facebook

Vrea să arate perfect şi a acceptat să slăbească cu o dietă cel puţin ciudată. Solista Tarafului Cleante, Diana Matei, mănâncă cinci zile pe săptămână doar sushi! Pe lângă faptul că se răsfaţă cu asemenea delicii culinare, artista a constatat că a dat jos câteva kilograme care îi dădeau mari dureri de cap.

Încântată că a ajuns la o siluetă de invidiat, artista a acceptat să dezvăluie secretul ei. Diana Matei a declarat că va continua să urmeze cura până acul cântarului îi va arăta că a ajuns la o greutate de fotomodel. Deşi urmează dieta de doar câteva zile, rezultatele nu au întârziat să apară. A slăbit cinci kilograme fără prea mari eforturi. 

Diana a pierdut  cursa spre Roma jpeg
Diana Matei, solista Tarafului Cleante

"Preparatele japoneze sunt foarte sănătoase. Au un conţinut caloric scăzut şi sunt foarte gustoase. Am învăţat de curând să mănânc cu beţele din bambus şi recunosc că zilnic exersez acasă. Prietenele m-au întrebat deja ce am făcut ca să slăbesc atât de rapid", a declarat pentru Click!, frumoasa cântăreaţă.Specialişii în nutriţie afirmă că preparatul din orez şi peşte proaspăt, uşor gătit, conţine foarte puţine calorii. Pe lângă faptul că este o mâncare sănătoasă este şi o variantă bună de luat în calcul pentru doamnele care vor să aibă o talie de viespe. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
minodora png
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG