EXCLUSIV Asta e cea mai ciudată cură de slăbire! Cum a topit o cântăreaţă kilogramele în plus

Ultima actualizare:

    Diana Matei, solista Tarafului CleanteFoto: Facebook
Diana Matei, solista Tarafului CleanteFoto: Facebook

Vrea să arate perfect şi a acceptat să slăbească cu o dietă cel puţin ciudată. Solista Tarafului Cleante, Diana Matei, mănâncă cinci zile pe săptămână doar sushi! Pe lângă faptul că se răsfaţă cu asemenea delicii culinare, artista a constatat că a dat jos câteva kilograme care îi dădeau mari dureri de cap.

Încântată că a ajuns la o siluetă de invidiat, artista a acceptat să dezvăluie secretul ei. Diana Matei a declarat că va continua să urmeze cura până acul cântarului îi va arăta că a ajuns la o greutate de fotomodel. Deşi urmează dieta de doar câteva zile, rezultatele nu au întârziat să apară. A slăbit cinci kilograme fără prea mari eforturi. 

Diana Matei, solista Tarafului Cleante
Diana Matei, solista Tarafului Cleante

"Preparatele japoneze sunt foarte sănătoase. Au un conţinut caloric scăzut şi sunt foarte gustoase. Am învăţat de curând să mănânc cu beţele din bambus şi recunosc că zilnic exersez acasă. Prietenele m-au întrebat deja ce am făcut ca să slăbesc atât de rapid", a declarat pentru Click!, frumoasa cântăreaţă.Specialişii în nutriţie afirmă că preparatul din orez şi peşte proaspăt, uşor gătit, conţine foarte puţine calorii. Pe lângă faptul că este o mâncare sănătoasă este şi o variantă bună de luat în calcul pentru doamnele care vor să aibă o talie de viespe. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net