EXCLUSIV Aurel Pădureanu, primele sărbători fără Cornelia Catanga! «Îmi vine să urlu»

29 noiembrie 2021
image
Aurel Pădureanu se topește de dorul Corneliei Catangafoto: arhiva personală

Aurel Pădureanu dezvăluie pentru Click! cum se simte și dacă și-a revenit după moartea soției sale. “Îi simt mereu prezența în spate, lângă mine!”, mărturisește Aurel Pădureanu atunci când este întrebat de Cornelia Catanga, care a murit la sfârșitul lunii martie, la vârsta de 63 de ani.

Întrebat de reporterii Click! cum va petrece primele sărbători fără Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a răspuns cu ochii în lacrimi. “Greu, greu, foarte greu! Te rog să mă crezi că anul trecut i-am făcut un pom mare de Crăciun, un brad, stăteam în Bragadiru. Am fost și am cumpărat de toate. Era o bucurie imensă pe chipul ei, se vedea. Și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos și a început să plângă! Nu, nu, nu-l da, nu-l da! I-am zis, «Măi, tăticule, trebuie să-l desfacem!». Aveam un Moș Crăciun d-ăla mic, l-a luat, plângea cu el în brațe, zicea «Nu știu dacă mai apuc sărbătorile de anul viitor»!

Îmi vine să urlu! Te rog să mă crezi că plâng în fiecare seară, la două-trei zile merg la mormântul ei. Când am dus-o la spital în seara aia, mai bine n-o duceam și murea în brațele mele și o pupam de cate ori voiam eu. Mă culc cu ea în gând și noaptea îmi spune «Noapte bună, tăticule». Eu îi spuneam «Noapte bună, iubirico!» Așa și dimineața, «Bună dimineața», vorbesc cu ea așa. E tare greu…”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru Click! 

Cornelia Catanga, răpusă de Covid-19

Aurel Pădureanu (71 ani) nu și-a revenit încă după moartea iubitei sale soții Cornelia Catanga, care a încetat din viață pe 26 martie 2021, atunci când a pierdut lupta cu noul coronavirus. Regina Muzicii Lăutărești a lăsat în urma ei multă durere, iar Aurel Pădureanu duce grija zilei de mâine și a rămas cu datorii, neavând o pensie lunară pe care să se bazeze.

Citește și:

«De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi, până şi familia». Aurel Pădureanu s-a mutat la fiica din prima căsătorie

Cornelia Catanga, ultimii ani au fost un coșmar: banca i-a luat casa, a vrut să se sinucidă, era în pragul divorțului

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg