EXCLUSIV Avocatul Romaniţei: "Băieţelul lui Iovan n-a mai intrat de un an în casa tatălui"

9 ianuarie 2015
article img
Aceasta este vila pe care Adrian Iovan o avea în Otopeni împreună cu Mihaela Steriu. Fosta lui iubită s-a mutat definitiv aici

Romaniţa Iovan se pregăteşte să o înfrunte din nou pe fosta iubită a lui Adrian Iovan. Săptămâna viitoare ea speră să-i convingă pe judecători să-l lase pe Albert să intre în vila tatălui său din Otopeni. Şi asta pentru că, de aproape un an, Mihaela Steriu nu i-ar mai fi permis băiatului nici măcar să-şi ia jucăriile.

Pe 15 ianuarie, magistraţii de la Judecătoria Buftea vor judeca cererea depusă de Romaniţa Iovan. La aproape un an de la moartea fostului soţ, pilotul Adrian Iovan, creatoarea de modă încearcă să-i facă dreptate fiului lor, Albert (8 ani). Avocatul Iulian Gogan, cel care este şi iubitul Romaniţei, a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! prin ce trece băiatul de la pierderea părintelui său. 

article img
Romaniţa, alături de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan

„Copilul îşi doreşte să ajungă acolo şi întreabă de un an de zile de ce nu poate să meargă acolo, de ce nu poate să-şi ia jucăriile şi lucrurile pe care le avea.  Albert nu a mai fost în acea casă din ianuarie 2013. Minorului nu i s-a permis să intre în locuinţă pentru a-şi lua din bunurile pe care le are acolo. O parte din jucării le-a luat Romaniţa la prima întâlnire pe care a avut-o cu doamna Steriu, iar restul bunurilor au rămas acolo. Nu se punea problema de a lua toate bunurile din vila pilotului atâta timp cât copilului îi revine jumătate din casă. El e proprietar pe jumătate din acea casă, există un act şi un certificat de moştenitor, iar lui i se interzice în calitate de proprietar să intre în acel imobil”, ne-a declarat apărătorul Romaniţei.

article img
† Adrian Iovan era un tată extrem de grijuliu. Frecvent, îşi lua băieţelul de la şcoală şi petreceau mult timp împreună

Mihaela Steriu, fosta iubită a lui Iovan, locuieşte de ceva vreme în vila de la Otopeni din care deţine jumătate. Asta, deşi înainte  de tragedia aviatică din Munţii Apuseni, ar fi fost dispusă să renunţe la partea ei din proprietate. „Adrian Iovan nu a vrut niciodată să vândă casa aceea, ci intenţiona să cumpere cealaltă jumătate pe care o deţine doamna doctor. Problema a fost că dânsa cerea o sumă exorbitantă, respectiv minimum 130.000 de euro”, ne-a mai spus Gogan. 

article img
Romaniţa încă poartă doliu după tatăl copilului ei

20 ianuarie 2014, ziua fatidică

În urmă cu un an, tragedia aviatică în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion a ţinut o ţară-ntreagă cu sufletul la gură. 

Accidentul s-a produs la 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.