EXCLUSIV! Azi e ziua cea mare. Ce se întâmplă cu divorțul lui Mihai Mitoșeru

Ultima actualizare:

    Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015foto: arhivă personală
Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015foto: arhivă personală

Noemi și Mihai Mitoșeru, unul dintre cele mai populare și mai longevive cupluri din showbiz, este pe cale să se destrame. Noemi și Mihai Mitoșeru se întâlnesc zilele acestea pentru o ultimă discuție: divorțează ori își continuă viețile împreună. Mamele celor doi complotează împăcarea.

Pe 5 septembrie, Mihai Mitoșeru (44 de ani) anunța pe conturile sociale că divorțează de Noemi Dragomir (32 de ani). Rutina, certurile și criza femeii de 30 de ani, prin care ar trece soția lui, sunt motivele care au dus la acestă decizie. În ultimele trei luni, Noemi și Mihai Mitoșeru s-au separat, locuiec în case diferite și înainte să dea fuga la notar pentru a face cererea pentru divorț, au încercat să vadă cum rezistă unul fără celălalt. Se pare că nu prea reușesc să se dezobișnuiască și asta pentru că se iubesc. În plus, atât mama lui Mihai Mitoșeru, cât și cea a lui Noemi nu vor să audă deloc de divorț. Acest cuvânt pare să le sperie mai tare decât pe copiii lor.

Mihai Mitoșeru: «Ne-am plafonat, amândoi suntem de vină»

Mihai Mitoșeru a făcut declarații în exclusivitate pentru Click! despre situația căsniciei lui cu Noemi. „Am spus că vom divorța la notar, dar din păcate nu ne-am putut auzi la telefon, din orgoliu, evident, pentru a stabili o întrevedere la notar. Am așteptat să mai treacă un timp, să putem vorbi ca doi oameni normali și să luăm o decizie în acest sens. Evident că am vorbit cu mama ei și ea este foarte supărată că ne gândim să punem punct după ce am irosit atâția ani. Ea are criza femeii de 30 de ani, ne-am plafonat, amândoi suntem de vină. Ajunsesem să ne certăm din orice, ca doi copii, efectiv. Noi, dacă divorțăm, nu avem ce împărți, nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut. Probabil că aveam nevoie de această pauză pentru a ne revizui sentimentele. Astăzi urmează să ne întâlnim și să discutăm. Vom vedea dacă rămânem împreună sau dacă vom pune punct acestor 13 ani”, a declarat, pentru Click!, Mihai Mitoșeru.

Noemi a renunțat să-și mai pună silicoane

Prezentatorul Kanal D și-a dorit foarte mult un copil, însă se pare că acest moment se lăsa așteptat. „Amândoi am vrut un copil, dar nu eram pregătiți pentru că munceam foarte mult, veneam acasă obosiți și ajungeam să nu ne mai vorbim. Am spus că ea își dorea silicoane. Da, a fost așa, la nervi. La vremea respectivă, o prietenă de-ale ei și-a făcut o astfel de operație la un medic bun și știu că voia și ea. Dar uite că nu a mai făcut-o”, ne-a mai spus Mitoșeru. Astăzi, Noemi și Mihai Mitoșeru se vor întâlni pentru a-și disputa căsnicia.

Citește și:

Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

Mihai Mitoşeru a trecut peste divorţul de Noemi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net