Exclusiv! Bătălie pe numele trupei Compact şi după moartea lui Leo Iorga

Ultima actualizare:

    Leo Iorga a urcat  pe scenă chiar şi  bolnav de cancer  pulmonar, ca  să strângă bani  pentru tratament
Leo Iorga a urcat pe scenă chiar şi bolnav de cancer pulmonar, ca să strângă bani pentru tratament

Paul Ciuci (64 ani), actualul solist de la ”Compact”, are mari emoţii, căci foştii lui colegi sunt la un pas să câştige definitiv toate drepturile asupra numelui trupei. Procesul se află pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde Paul a contestat decizia. Fiul lui Leo Iorga, solistul care figura în acest proces încâlcit ca martor, ne-a povestit despre drama trăită de tatăl lui, pe plan muzical.

În septembrie 2017, Paul Ciuci a cerut în instanţă ca foştii săi colegi de trupă să nu mai folosească titulatura mărcii ”Compact”, în spectacolele lor, în condiţiile în care el deţine acest nume. Iată însă că instanţa Curţii de Apel Bucureşti le-a dat dreptate foştilor săi colegi, Paul fiind chiar şi bun de plată.

El trebuie să achite 6.664 lei cu titlul de cheltuieli de judecată membrilor trupei ”Compact B”,  respectiv lui Adrian Ordean, Leluţ Vasilescu şi lui Costi Cămărăşanu, întrucât pierduse şi la apelul anterior, plus alţi 10.110 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată”. Victoria a fost anunţată, pe conturile sociale, chiar de Adi Ordean (65 de ani): ”Îmi pare bine şi îmi pare rău. Bine că s-a terminat. Îmi pare rău că Leo nu se mai poate bucura împreună cu noi”.


    A cântat cu trupa  ”Compact” în  perioada 1988-1995
A cântat cu trupa ”Compact” în perioada 1988-1995

Leo Iorga,  care a încetat din viaţă pe 2 noiembrie 2019, la doar 54 de ani, după 9 ani de luptă cu cancerul pulmonar, figura în acest proces ca martor. Edy Iorga (30 de ani), fiul său cel mare, a primit vestea cu bucurie, venită din păcate cam târziu, după decesul celebrului său părinte. Acesta ne-a oferit în exclusivitate un interviu: ”Ne bucurăm că se face dreptate. Pe tata l-a măcinat toată viaţa faptul că a fost dat afară din trupa «Compact», unde a activat în perioada 1988-1995, cât timp Paul Ciuci a fost în America. Tata a fost anunţat telefonic, în decembrie 1995, că nu mai face parte din trupă, eram cu el la munte, a fost un moment foarte greu, peste care n-a putut trece niciodată. Foştii colegi din Compact au menţionat atunci că Leo s-a retras pentru o carieră solo, dar totul a fost o minciună, de fapt trebuie să revină în trupă Paul, ceea ce s-a şi întâmplat. Tata a cântat ultima oară pe scenă pe 20 septembrie, la Arenele Romane. Nu mai putea cânta, nu mai avea forţă, mai ales că mai avea doar un plămân, însă i s-a putut citi fericirea pe chip, fanii au cântat în locul lui, îi ştiau versurile pe de rost”. Edy are un mare of: ”Îmi pare rău că nu îi visez chipul. În vis, tata îmi apare mereu doar cu spatele. Mi-e tare dor de el. Mama e puternică, o ajutăm şi noi să treacă peste necaz”.

Paul Ciuci: «Nu avem timp de smiorcăieli şi de văicăreli!»

Paul Ciuci vrea să salveze aparenţele, punându-şi mari speranţe în judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a depus contestaţie, aşa că a postat pe conturile sociale un mesaj optimist: ”Noi ne aflăm în plină pregătire pentru concertele în ţară care vor începe în curând. Nu avem timp de smiorcăieli şi de văicăreli. Suntem în formă maximă, suntem plini de energie şi gata să va oferim 90 de minute de concert live cu trupa pe care o ştiţi de atâţia ani şi care vă spune cu aceeaşi sinceritate: “Suntem Compact datorită vouă! Paul, Cătălin, John, Lucas, Lucian, Paul, Sotto!”. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net