EXCLUSIV Bebe Mihu, despre show-urile de la mare: «Artiștii pe care îi am au înțeles situația și nu vin pentru bani»


    Bebe Mihu și Maria Dragomiroiufoto: arhivă personală
Bebe Mihu și Maria Dragomiroiufoto: arhivă personală

Din cauza situației în care ne aflăm încă și a stării de alertă cauzată de pandemia de coronavirus, artiștii nu și-au putut relua pe deplin activitatea. Concertele se desfășoară doar în aer liber și nu au voie să participe mai mult de 500 de spectatori, care trebuie să respecte toate normele de distanțare socială. Se organizează în continuare spectacole la teatrele de vară de pe litoral, iar vedete precum Maria Dragomiroiu, Fuego, Raoul, Constantin Enceanu, Petrică Mâțu Stoian, Daniela Gyorfi, Mihai Trăistariu, Jean Paler, Romică Țociu și multe alte nume cunoscute abia așteptau să urce din nou pe scenă și se întâlnească cu fanii, după atâta timp.

Vinde maxim 400 de bilete

Cert este că anul acesta este o situație atipică și banii nu mai vin la fel ca pe vremuri, dar pentru că industria muzicală trebuie să meargă înainte, artiștii fac eforturi să se mențină și nu refuză spectacole. Bebe Mihu, organizator cunoscut de spectacole în branșa artiștilor, și soțul Mariei Dragomiroiu, a adus anul acesta pe litoralul românesc cei mai mulți artiști iubiți de publicul fidel, pe care și l-a creat de mai bine de 30 de ani la teatrele de vară de la Marea Neagră. Vinde maxim 400 de bilete, pentru că trebuie să respecte toate regulile impuse pandemie și ne-a declarat  că artiștii au fost înțelegători și majoritatea nu vin pentru bani, ci pentru că le-a lipsit întâlnirea cu marele public.

Afișul spectacolul de Sfânta Maria
Afișul spectacolul de Sfânta Maria

De 30 de ani, publicul fidel nu lipsește de la spectacole

“Respectăm toate condițiile impuse, la teatrele de vară suntem la capacitate de 180 de persoane, în unele, în altele, la 380 maxim, pentru că suprafața nu permite. Oamenii sunt receptivi la aceste spectacole, artiștii pe care îi am au înțeles situația și nu vin pentru bani, ci pentru că le-a fost dor de public! Spectacolele se desfășoară normal, dar cu aceste restricții. Păstrăm distanțarea socială la spectacole, de exemplu, la un teatru din Eforie Nord, eu am 1400 de locuri în sală, dar raportat la distanța pe care trebuie să o aplicăm conform legii, eu nu pot să vând mai mult de 380 de bilete. Iar la alte teatre, cum e la Saturn, mult mai puțin, 180 de bilete maxim. Dacă ajungem deja la 160, gata, nu mai vindem bilete. Organizăm spectacole în Saturn, Neptun, Jupiter, în Nord, în Mamaia. Cei care vin la spectacole sunt clienții noștri de 30 de ani”, a povestit pentru Click!  Bebe Mihu, cunoscut organizator de spectacole pe litoral și nu numai. 

Citește:

Șomerii pandemiei revin pe Litoral. Unde cântă acum soliștii care nu au încasat nimic aproape 4 luni

INTERVIU Dinu și Deea Maxer muncesc în Jupiter cu copiii după ei: «Suntem foarte afectați. Nu venim la mare și ne îmbogățim»

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg