Exclusiv. Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux cu Alex Bodi. Cât l-a costat împăcarea

image
Bianca Drăguşanu, mic dejun în cabina de lux a avionului

Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu pot sta unul fără altul şi au demonstrat-o încă o dată. Cei doi s-au certat imediat după aniversarea de 37 de ani a blondei ( n.r. 6 martie), dar se pare că omul de afaceri a reuşit să o facă pe blondina să se întoarcă la el. Deşi atunci fosta prezentatoare tv era atât de supărată încât nici nu voia să mai audă vreodată de cel care i-a fost iubit 6 luni, iată că Alex Bodi a reuşit să o înduplece şi să mai primească o şansă. Costul împăcării a fost însă scump.

image
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au plecat într-o vacanţă de îămpăcare

"Alex ştie a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia lor. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!", au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click!   

Călătoria de 14 ore a costat 7000 de euro

Cei doi s-au îmbrcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, iar blondina a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, internet, ca şi cum ar fi fost la un hotel de cinci stele. ca să vă faceţi o idee, un zbor la clasa de business, operat de compania aeriană cu care Bianca Drăguşanu a plecat spre Hong Kong, oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare cu touchscreen şi un cinema. 

image
Bianca Drăguşanu, mic dejun în cabina de lux a avionuluiFoto: arhivă personală

Toate locurile de la clasa de business au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu ”perdele” controlate electic. Luminozitatea în cabină se schimbă în funcţie de etapele zborului, la îmbarcare ea fioind roşu pal. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 7000 de euro pentru un biletele de avion. E clar că în asemenea condiţii nu ar avea cum să ţi să mai parăcă o călătorie de 14 ore este  o corvoadă.   

Citeşte şi:

Bianca, pusă la zid de colegi pentru ieşirile nervoase de la Asia Express. Fanii emisiunii i-au cerut descalificarea

Cum a fost surprinsă Bianca, după ce a anunţat că s-a despărţit de Slav

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
TANC2 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg