EXCLUSIV! Brigitte şi Pastramă: «Este visul nostru să avem un copil». La ce clinică i-am surprins


    Brigitte şi Florin sunt nedespărţiţi de  când s-au încheiat  filmările pentru  concursul  de la PRO TV
Brigitte şi Florin sunt nedespărţiţi de când s-au încheiat filmările pentru concursul de la PRO TV

Au muls vaca, au dat cu mătura şi au dus o luptă de supravieţuire pentru a câştiga marele premiu în concursul ”Ferma”(PRO TV). Deşi emisiunea continuă să fie difuzată pe post, Brigitte şi Florin Pastramă au revenit la Bucureşti. Ei s-au pus pe cheltuit banii câştigaţi în munţi, cu sudoarea frunţii. Bruneta şi-a făcut implant de sprâncene, iar iubitul ei şi-a făcut implant de păr.

Duelul de joi seara, dintre Otniela Sandu şi Brigitte Năstase a trimis-o pe cea din urmă acasă, însă, în realitate toţi concurenţii au părăsit ”Ferma”, din Munţii Semenic, şi sunt acasă urmărind imaginile pe televizor şi, totodată, amuzându-se de grozăviile lor. În cuibuşorul din Pipera a ajuns şi Brigitte Năstase cu Florin Pastramă, cel mai controversat cuplu care s-a consolidat în fermă. Cei doi se bucură de viaţă şi se lăfăie la greu cu banii pe care i-au câştigat în concurs, iar fotoreporterii Click! i-au surprins la o clinică de înfrumuseţare din buricul Bucureştiului.

Bruneta şi-a făcut implant de sprâncene, iar Pastramă a optat pentru un implant de păr, iar nota de plată s-a ridicat la suma de 5.000 de euro. Îmbrăcaţi în haine de firmă sport, cei doi au petrecut în clinică o oră, apoi au ieşit şi au plecat împreună cu bolidul de 80.000 de euro al brunetei. Bineînţeles, cu Pastramă la volan! Fosta nevastă a lui Ilie Năstase este îndrăgostită de Florin până peste cap, iar asta se poate deduce din interviul pe care ni l-a oferit.

”Florin e în primul rând cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atat încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alaturi de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a declarat bruneta pentru Click!

Şi iată că relaţia dintre ei a ajuns la un nivel destul de avansat, de vreme ce vorbesc şi despre copii. ”Îmi doresc încă un copil, de mult timp îmi doresc un copil. La fel şi Florin... este visul nostru. Aţi putut vedea planurile noastre de la televizor, nu s-a schimbat nimic acum, că eu am ieşit din «Fermă», a declarat Brigitte Năstase, în exclusivitate pentru Click! 

A ieşit  joi din concurs, după zece săptămâni de chin!

Brigitte a ratat la mustață premiul de 50.000 de euro, de la ”Ferma”, însă tot nu a revenit acasă cu mâna goală. Bruneta a încasat un onorariu de peste 30.000 de euro, în cele zece săptămâni de participare. Apropiații ei susțin că își merită fiecare bănuț căci a adus audiențe frumoase postului PRO TV, o medie de 6.5 puncte de rating. Joi seara, ea a pierdut duelul cu Otniela Sandu, feblețea lui Florin Pastramă, astfel că a fost nevoită să părăsească show-ul. Vineri, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, ea a declarat: ”Îl iubesc pe Florin, știu că și el mă iubește. Îl iubesc așa cum e, cu tot cu defectele lui, și eu am. Îl felicit pe Ilie Năstase (n.r- fostul ei soț) că s-a recăsătorit, mă bucur pentru el”. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg