EXCLUSIV Bucătarul Antonio, declaraţie despre Teo la care nu s-ar aştepta nicio femeie


    Teo şi Antonio lucrează împreună la show-ul pe care vedeta îl are la Kanal D, „Plaja lui Teo”foto: blitz
Teo şi Antonio lucrează împreună la show-ul pe care vedeta îl are la Kanal D, „Plaja lui Teo”foto: blitz

Acum zice pas, dar, mai încolo, cine ştie? Antonio Passarelli a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că nu are gânduri „necurate” cu Teo, deşi cei doi par să formeze cu adevărat un cuplu.

Amândoi neagă existenţa unei relaţii intime, dar nu exclud că viitorul va fi chiar acesta. Momentan, Teo Trandafir (46 de ani) şi Antonio Passarelli (55 de ani), bucătarul din emisiunea ei de pe Litoral, sunt nedespărţiţi. „Teo este un om extraordinar, iar eu mă bucur de o prietenie profundă alături de ea, dar nimic altceva. Fiecare om care se pune lângă Teo se îndrăgosteşte de calitatea omeniei, dar mai ales de profunzimea intelectului ei. Însă, de aici şi până la a merge în pat cu ea este o cale lungă şi inexistentă în cazul nostru. Nu mă pot gândi la aşa ceva, pentru că nu pot să stric o prietenie aşa frumoasă, la superlativ, chiar. Poate peste doi, trei sau zece ani... Atunci când ne vom simţi singuri de o parte şi de cealaltă, poate vom vorbi despre asta. Astăzi, însă, nu, deloc. Deşi aş putea recunoaşte că sunt atras intelectual de ea. Are o cultură umanistică şi filosofică impresionantă, iar chestia asta mă atrage din punct de vedere psihic”, a mărturisit Passarelli, în exclusivitate pentru Click!

Cu toate acestea, se pare că faima pe care o are Teo nu-i permite bucătarului să se apropie mai mult de ea: „Eu, dacă vreau, pot să mă duc la plajă şi să fac o baie. Pe de altă parte, Teo este obligată să stea toată ziua închisă în hotel pentru că toată lumea o ia la întrebări atunci când iese pe stradă. Noi ieşim numai în grup. Teo este obligată să aibă o viaţă destul de retrasă. Ea nu-şi permite viaţa unui om normal. De multe ori am invitat-o la o plimbare sau la o baie în mare şi mi-a zis că nu poate să iasă. Ori ieşim în grup, ori deloc sau măcar cu asistentul ei. E un om fericit, dar în acelaşi timp nefericit, iar chestia asta mă întristează foarte mult. Ştiu că mulţi se gândesc la ce viaţă frumoasă poate să aibă această femeie, dar de fapt este total invers: oribil! Eu încerc să o sprijin cum pot”.

Se țin de mână ca doi îndrăgostiți

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Teo şi pe Antonio, în exclusivitate, joi, în timp ce se ţineau de mână, la o plimbare pe Litoral, unde vedeta are emisiune estivală până la începutul lunii august. Deşi presa speculează de ceva timp că Teo ar avea o relaţie intimă cu colegul ei, aceasta a negat. „Este un om formidabil, un om care mă uimeşte în fiecare zi. Suntem foarte buni prieteni. Nu ne cunoaştem de mult timp, dar ne-am apropiat foarte mult în ultima vreme, probabil şi pentru faptul că avem foarte multe lucruri în comun şi ne completăm. Cum să nu te uiţi la el ca la soare?”, a declarat Teo, pentru Click!

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png