Exclusiv! Când începe Asia Express, sezonul 3. În ce zile se va difuza emisiunea

Ultima actualizare:

    Când începe Asia Express, sezonul 3Foto Facebook
Când începe Asia Express, sezonul 3Foto Facebook

Fanii Asia Express e vor bucura să afle că mai este foarte puțin până ce show-ul se va întoarce pe tv cu un sezon nou. Iată că am aflat în ce zi va fi premiera noului sezon, reality-show-ului va reveni pe tv în luna februarie.

Iată că așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Asia Express dar și a concurenților care au participat la ediția de anul acesta a emisiunii. Sursele click! au aflat când începe Asia Express, sezonul 3, iar ziua este foarte aproape.

Conform unor surse apropiate echipei de producție Asia Express, show-ul cel mai așteptat de la Antena 1 va avea premiera în 15 februarie 2020. Concurenții, vedete autohtone, vor da tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult în competiție, dar și pentru a câștiga amulete, și poate marele premiu. Sâmbătă, 15 februarie, fanii show-ului Asia Express se vor bucura de o nouă cursă plină de tensiune și momente amuzante.

Momente inedite de la Asia Express, sezonul 3

Echipele formate din vedete au fost nevoite să treacă prin probe extenuante fizic, dar și să facă față dormitului în case străine, la localnici binevoitori, care le-au oferit cazare. Fără apă caldă pentru duș în fiecare zi, fără mâncare comestibilă, așa arată zilele de filmare al celui mai dur reality-show din România.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au lăsat lumea virtuală și au plecat în aventura vieții lor în cel de-al treilea sezon Asia Express, show ce va începe la Antena 1 în 15 februarie 2020. Deși aveau lecțiile făcute și știau cam ce avea să le aștepte în această cursă, cele două blonde au rămas mute de uimire.

„Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

Planurile de acasă nu s-au potrivit întocmai cu realitatea din Asia Express nici pentru ele. “Înainte să plecăm ne-am făcut rucsacul, să vedem cât putem căra. Am ales ținutele, am redus cât am putut din produsele de beauty, totul părea calculat. Nu știu cum s-a întâmplat că odată ce am ajuns aici și am început cursa abia mai putem ridica rucsacul de jos, atât este de greu”, a povestit Carmen Grebenișan.

Hotărâtă să ajungă cât mai departe pe Drumul Comorilor, Adda se folosește din plin de atuurile sale pentru a-și ușura călătoria.  „Pentru a ajunge la destinație trebuie să schimbăm de obicei mai multe mașini. Pe un drum de 2-3 ore e greu să găsești pe cineva care să te ducă direct unde vrei tu să ajungi. Suntem nevoiți să facem drumul din bucăți. Am descoperit însă că vocea mea mă ajută foarte mult. Când urcăm în mașini încep să le cânt oamenilor și atunci, pentru că vor să mă asculte, se întâmplă să ne ducă mult mai departe decât ne-au spus inițial. Cred că am cântat aici tot repertoriul. Fac asta și la cazări. După ce le spunem oamenilor povestea noastră, ei ne caută pe YouTube, pe rețelele de socializare și atunci mă roagă să le și cânt. S-a întâmplat de multe ori ca noi să mergem la culcare și să aud cum ascultă în continuare piesele mele. Mă bucur că le place vocea mea. Am învățat și eu o piesă de la ei. E despre legume (râde)”, povestește Adda.

Speak și Ștefania sunt unul din cuplurile care au pornit pe Drumul Comorilor în cel de-al treilea sezon Asia Express. Ea entuziasmată şi el reticent au decis să încerce totuşi această experiență care s-a dovedit a fi cu mult peste ce s-au așteptat. Din faţa televiziorului, cei doi au creuut că multe scene ar fi fost aranjate de producători ca să pară mai spectaculoase.

Asia Express nu este o joacă, deşi poate pentru mulţi pare o emisiune de divertisment. Speak şi iubita lui Ştefania au acceptat să facă parte din proiect, iar orele de filmare li +0sau părut chinuitoare de-a dreptul.         

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak. La fel ca și în cazul celorlalte echipe și cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă în Asia Express.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Politie Thailanda FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net