Exclusiv! Când și unde a început amorul dintre Smiley și Gina Pistol


    Aceasta e prima noapte petrecută împreună de Smiley şi de Gina. Cei doi s-au distrat la petrecerea de după concertul lui Damian Drăghicifoto: Facebook
Aceasta e prima noapte petrecută împreună de Smiley şi de Gina. Cei doi s-au distrat la petrecerea de după concertul lui Damian Drăghicifoto: Facebook

Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.

Este extrem de secretos cu cea mai recentă relație a sa! Și, cu toate acestea, prietenii l-au dat de gol pe Smiley (34 de ani) în legătură cu povestea de iubire pe care o trăiește cu frumoasa Gina Pistol (35 de ani). Ultimul iubit al blondinei a fost afaceristul Alin Cocoș, de care s-a despărțit în martie, iar ultima iubită oficială a cântărețului a fost Laura Cosoi, cu care acesta s-a iubit timp de cinci ani. Din 2012, când s-a destrămat relația, Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a preferat discreția și așa procedează și acum. Însă Click! a aflat dedesubturile acestui love- story dâmbovițean.


    Pe 31 martie, la Sala Palatului, Damian Drăghici a susținut un super concert. Acolo s-au îndrăgostit Gina și Smileyfoto: CLICK!
Pe 31 martie, la Sala Palatului, Damian Drăghici a susținut un super concert. Acolo s-au îndrăgostit Gina și Smileyfoto: CLICK!

”Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul celor doi.

Gina: “Sunt fericită și viața e frumoasă”

Contactată telefonic, Gina Pistol, a avut o reacție interesantă când a fost întrebată dacă se iubește cu Smiley. ”Măi, eu sunt foarte ocupată cu proiectele mele și nu vorbesc despre altceva. Nu pot să spun mai mult, decât că sunt fericită și că viața e frumoasă”, ne- spus Gina. Blondina a mai făcut un gest care să confirme apropierea de solist.


    Gina și Smiley, împreună la Arenele Romanefoto: Sever Gheorghe
Gina și Smiley, împreună la Arenele Romanefoto: Sever Gheorghe

Pe 1 Iunie, când Smiley a aniversat 10 ani de carieră solo printr-un concert grandios la Arenele Romane, blondina s-a aflat în primele rânduri, cu un aparat foto de gât. Și-a pozat iubitul non stop, a dansat și a fredonat toate versurile. Și din punct de vedere fizic, nu doar amoros, cei doi au trecut prin schimbări interesante. Gina a slăbit și și-a transformat abdomenul în “tablă de șah”, cu “pătrățele”, iar Smiley și-a lăsat părul lung și și-a făcut câteva codițe împletite.

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
Soldati ucraineni in transee FOTO Captura Twitter jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg