Exclusiv! Care este cea de-a treia echipă eliminată de la Asia Express

Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian la premiera filmului „Miami Bici”, pe 22 februarie 2020
Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian la premiera filmului „Miami Bici”, pe 22 februarie 2020

Asia Express este una dintre cele vizionate reality-show-uri din România, iar fanii sunt în delir de când au aflat că acum serialul va difuza episoade și miercurea. Intrigile, stresul, oboseala și certurile sunt la înălțime în cadrul sezonului trei, iar părerile sunt împărțite cu privire la concurenți, mai ales în ceea ce privește echipa câștigătoare. Cei pe care ți-ai fi pariat toți banii sunt, de fapt, printre primii care au părăsit competiția. Click! a aflat detalii picante din emisiune și vă pune la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul competiției.

În luna octombrie 2019, 9 echipe formate din vedete au pornit în cea mai intensă experiență a vieții lor. Astfel că, ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania, au pornit pe «Drumul Comorilor» pentru a-și testa curajul și relația, dar mai ales pentru a intra în posesia marelui premiu de 30.000 de euro propus de Antena 1.

Care este a treia echipă de la Asia Express care părăsește emisiunea mercuri

Click.ro a intrat în posesia unei informații cu privire la eliminarea care va avea loc la Asia Express miercuri, 25 martie. Pentru echipa formată din Lia Bugnar și Maria Buză, lupta pentru marele premiu de la Asia Express se încheie în ediția de mâine. 

Cine este Lia Bugnar. Se iubește cu Anghel Damian, cu 23 de ani mai tânăr

Lia Bugnar (51 de ani), concurentă la „Asia Express”, unde face echipă cu Maria Buză (50 de ani), colaborează pentru scenariul serialului „Vlad”, alături de iubitul ei cu 23 de ani mai mic, Anghel Damian (28 de ani).

Maria Buză și Lia părăsesc competiția miercuri
Maria Buză și Lia părăsesc competiția miercuri

Chiar în episodul 4 din acest sezon, difuzat luni seară, Lia Bugnar apare pe genericul serialului „Vlad” ca scenaristă. „După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta (în noiembrie și decembrie 2019, când Lia era plecată în Asia, la filmări - n.r.) sunt singur și nu e atât de ușor, dar alții supraviețuiesc în condiții mai grele. Când iubești, viața te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este și un univers din viața mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relații, răzbunare dacă nu ai trecut și tu prin astea, să prinzi exact esența. La început eram chițibușar, am un fotoliu cu taburet și scriu de acolo câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală și putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize în al treilea sezon”, ne-a spus actorul Anghel Damian într-un interviu.


    Maria Buză și Lia părăsesc competiția miercuri
Maria Buză și Lia părăsesc competiția miercuri

Anghel Damian ne-a mai povestit că a lucrat la scenariu chiar și de revelion. „Acasă încercăm să disociem viața personală de cea profesională. Dacă mergi acasă cu problemele de la teatru nu e bine, însă ne mai povestim dacă am greșit ceva. Suntem cei mai aspri critici ai noștri. Dacă vrei să evoluezi, să progresezi, trebuie să înveți să accepți critica. E necesar, nu suntem perfecți”, ne-a mai spus actorul care are câteva piese în care joacă și alături de iubita lui, alături de care colaborează în numeroase proiecte. Cel mai recent cei doi au fost surprinși împreună la premieră peliculei „Miami Bici”. Lia Bugnar și Anghel Damian sunt de ceva timp și nu s-au ferit de ochii lumii, iar despre relația lor știu atât prietenii, cât și colegii de la teatru.

Ce spuneau cele două concurente înainte de a pleca în Asia Express

„«Asia Express» nu e despre geografie, ci despre un drum interior. Sunt alături de prietena mea cea mai bună și este o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și ăsta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă, încât o să fie perfect să avem o singură misiune”, a spus Lia Bugnar înaintea filmărilor din Asia.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre