EXCLUSIV Carla's Dreams, despre plecarea de la Antena 1, la Pro TV: "Nu am zis «Da» din prima". Ce spune și Raluka despre transfer

Ultima actualizare:

    Carla’s Dreams, în juriu la SuperStar România
Carla’s Dreams, în juriu la SuperStar România

Noua emisiune "SuperStar România", care va începe din toamnă, la Pro TV, are la masa juriului două vedete consacrate în PRO TV, Smiley și Marius Moga, foști colegi la "Vocea României", dar și doi jurați veniți de la concurență, de la Antena 1. Este vorba despre Raluka și Carlas Dreams. Iată ce spun aceștia despre noul proiect!

Pe Alexandra Raluca Nistor, alias Raluka (31 de ani), am cunoscut-o ca și concurentă la Prima TV, în showul "Megastar". Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Fiind absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, interpreta a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. În toamna aceluiași an, Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar. Pe parcursul competiției ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund.

Raluka: "Voi fi jurată și înjurată"

Începând cu primăvara anului 2009, Raluka a colaborat cu DJ Sava, iar primele două cântece promovate, „September” și „I Like (The Trumpet)”, s-au bucurat de reacții favorabile. Raluka a făcut echipa cu Ana Banciu la "Asia Express", de la Antena 1, și au și câștigat primul sezon. Apoi au mers împreună la emisiunea lui "Nea Marin" și la "Te cunosc de undeva". Acum iată că Raluka a fost cooptată în acest proiect de la PRO TV, "SuperStar România". "Sunt prima oară jurat, în general. Am fost concurentă la Megastar, au trecut ceva ani, vreo 14 ani. Voi fi jurată și înjurată (râde). E posibil să mă mai înjure lumea. Am avut prima zi de filmare, mă înțeleg foarte bine cu echipa și mă bucur. Cel mai important lucru este că am o relație foarte bună cu colegii mei de la masă juriului. Am lucrat cu ei. Chiar dacă avem opinii, câteodată diferite. Îmi era dor de o astfel de producție nouă. Nu m-am gândit că pot primi o astfel de propunere, însă am mai avut o astfel de tentativă, dar nu s-a finalizat. Dar m-a bucurat foarte tare când am primit propunerea prin telefon", ne-a spus solista, care abia așteaptă să înceapă concertele și să lanseze piese noi.

Carla's Dreams, la un pas refuze oferta de la Pro

Pe solistul trupei Carla's Dream, fost jurat la "X-Factor", nu l-am mai văzut în emisiuni TV din 2018, de când a participat la sezonul 8 al show-ului de talente de la Antena 1. Click a stat de vorbă cu solistul, căruia toată lumea îi spunea Sergiu, acestea fiind primele lui declarații despre noul proiect, concursul muzical "SuperStar România". "Deocamdată mă simt bine la masa juraților de la SuperStar România. Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți. În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză. Nu am zis «Da» din prima atunci când am primit propunerea din partea Pro TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici", ne-a declarat el.

Citește și:

EXCLUSIV Ei sunt cei patru jurați ai show-ul "SuperStar România", de la PRO TV! Smiley este printre ei

EXCLUSIV Smiley, de la noul serviciu, direct la băița fetiței. Poze și detalii din culisele emisiunii "SuperStar România"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net