EXCLUSIV Carmen Brumă, sexy pe stradă în cea mai scurtă fustă. Iubita lui Mircea Badea e pericol public

image
Carmen Brumă, așa cum nu o vezi în reviste sau pe Instagramfoto: BLITZ

Carmen Brumă are 42 de ani, iar numărul kilogramelor nu îl depășește cu mult pe cel al vârstei. 58 de kilograme cântărește vedeta, care a făcut din sport un stil de viață. De aceea, hainele sexy ocupă o mare parte din garderoba ei, atât pentru apariții mondene, cât și pentru cele private. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Carmen Brună pe stradă, etalându-și picioarele perfecte într-o fustă minusculă.

Carmen Brumă este sexy indiferent ce ar purta, însă în ultima vreme vedeta pare că se simte mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Spunem asta pentru că de două ori s-a fotografiat în zăpadă, la munte, purtând doar costum de baie, iar fotografiile publicate pe Instagram au stârnit un val de reacții.

Tot ținute sexy preferă Carmen Brumă și pentru apariții mondene, rochia decupată la spate, de la Gala Unica, fiind deja celebră, dar și pentru ieșirile de zi cu zi, atunci când nu e în lumina reflectoarelor. Fotoreporterii Click! au surprins-o într-o zi banală, însorită, partenera lui Mircea Badea purtând o fustă de-o palmă, care îi lăsa la vedere coapsele tonifiate.

Ținuta era completată reușit cu cizme lungi, dres subțire, helancă și vestă. Carmen Brumă și-a parcat bolidul Subaru 4 X4 în zona Dorobanți, pentru că a avut treabă la un salon de înfrumusețare, însă doar câteva minute a reușit să ne ofere un spectacol sexy demn de toată admirația.

image
Carmen Brumă are 42 de ani, 1,74 metri și 58 kg

Fusta scurtă și mulată a lăsat mult la vedere, iar la un moment dat Carmen a sărit peste câteva borduri, cu mișcări de gazelă, etalându-și bicepșii femurali perfect conturați.

Citește și:

Carmen Brumă, apariție «neortodoxă» la o gală! A fost regina serii, dar la final a avut nevoie de ambulanță

Carmen Brumă, din nou în fundul gol în zăpadă. Mihaela Rădulescu s-a dezlănțuit: «E atitudinea perfectă în fața prostiei unora»

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
accident motilor buun jpeg
celula canceroasa foto Shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg