EXCLUSIV Câştigă mii de euro, dar nu renunţă la «cutia de chibrituri» pe care o are. Andrei Aradits: «Când o să-mi moară Tico, o să plantez un pom în el!»

29 ianuarie 2015
image
Andrei Aradits câştigă mii de euro la Antena 1, dar nu renunţă la «cutia de chibrituri» pe care o are de 7 ani

Probabil singura vedetă din România cu un Tico în garaj, Andrei Aradits a făcut o fixație simpatică pentru mașinuța lansată în 1991. Actorul se încăpățânează să nu renunțe la “tabla cu motoraș”, ba chiar i-a stabilit și detaliile înmormântării atunci când și-o da duhul.

A jucat în zeci de piese de teatru, filme și telenovele, a topit inimile femeilor într-o celebră reclamă la biscuiți, iar la Antena 1 a intrat în cel de-al șaptelea sezon cu emisiunea “Te cunosc de undeva”. Nu e milionar în euro, dar veniturile i-au crescut simțitor odată cu notorietatea. Cu toate acestea, actorul Andrei Aradits (42 de ani) a rămas un modest posesor de Tico, mașină pe care nu o va duce la fier vechi când va ceda, ci o va înmormânta “creștinește”. “Pe Tico l-am luat după ce s-a născut fiul meu, Eric (n.r. acum 7 ani). Parcă 2.500 euro am dat pe el. E o mașinuță care mi-e dragă. Am trăit unele dintre cele mai frumoase clipe în Tico. Știu că teoretic e o tablă cu un motoraș, dar când mă sui în el îmi aduc aminte ce am trăit. O să mă despart de el când o să moară definitiv. Atunci o să pun pământ în el, îi decupez acoperișul și plantez un pom. Văd că încă mai merge bătrânelu'”, a declarat Aradits pentru Click! Și pentru că juratul de la “Te cunosc de undeva” a fost zărit recent la volanul unui Volkswagen Polo, l-am întrebat de ce l-a trădat pe “Ticolete”, așa cum își alintă el “cutia de chibrituri” pe patru roți. „Polo e al soției. L-am luat ca necesitate. Ne-am gândit să ne luăm o mașină mai mare, de vacanță, dar am ajuns la concluzia că nevoile noastre se învârt în oraș”, ne-a mai spus actorul.

Tico – 2 500 de euro, 640 kg Andrei nu vrea să se despartă de  maşinuţa lui de 42 de cai putere jpeg
Tico – 2.500 de euro, 640 kg Andrei nu vrea să se despartă de maşinuţa lui de 42 de cai putere

Din 2012 e jurat la «Te cunosc de undeva!» jpeg
Din 2012 e jurat la «Te cunosc de undeva!»

Din 14 februarie, show-ul „Te cunosc de undeva” va reveni la Antena 1, iar juratul Andrei Aradits e și el uimit de longevitatea acestui loc de muncă, pe care îl are din 2012. “Eu mă așteptam să fiu dat afară la finalul fiecărui sezon (râde). Nu m-am gândit niciodată la mine ca la un om de televiziune. Poate tocmai ăsta e atuul meu”, ne-a spus el. Onorariul unui jurat se situează între 20.000-30.000 de euro pe sezon, iar alături de Aradits se mai află Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg