EXCLUSIV! Cât te costă să te îmbraci din colecţia de fițe a Iuliei Albu


  Iulia Albu, în juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!”foto: Kanal D
Iulia Albu, în juriul emisiunii ”Bravo, ai stil!”foto: Kanal D

Vedeta postului Kanal D se pregăteşte nu numai pentru un sezon de toamnă a emisiunii “WowBiz”, dar va fi jurată şi la “Bravo, ai stil”, un nou show de la Kanal D. În plus, Iulia Albu le mai pregăteşte fanilor o surpriză, o nouă colecţie de “piese” exclusiviste!

E drept că noua colecție a Iulie nu e pentru toată lumea. dacă vrei să te îmbraci în stiulul nonconformistei vedete de la Kanal D, trebuie să bagi adânc mâna în buzunar.

 • Click!: De luni, 22 august, începi o nouă emisiune la Kanal D, „Bravo, ai stil”, unde eşti jurată alături de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu. Cum crezi că va fi?

Iulia Albu: Da, încep o emisiune nouă, alături de colegii şi de familia mea de la Kanal D. “Bravo, ai stil” este un proiect foarte ambiţios, care va revoluţiona, cu siguranţă, piaţa emisiunilor din România în această toamnă. Emisiunea se va difuzua de luni până vineri la ora 17.00 şi duminica de la ora 20.00.

 • Cunoşteai formatul internaţional, te-ai uitat la emisiunile de afară?

Fireşte, documentarea fiind o parte foarte importantă din pregătirea unei emisiuni, cu toţii suntem foarte familializaţi cu formatul. Şi, în altă ordine de idei, noi nu avem surprize. Decât în ceea ce priveşte candidatele care, de la o emisiune la alta, au evoluţii interesante.

 • Le-ai cunoscut?

Noi, pe cele 10 care intră în concurs, le-am cunocut, pe ele trebuie să le punctăm în fiecare ediţie. Şi bineînţeles, să desemnăm câştigătoarea.

 • Tu şi colegii tăi le-aţi ales din cele peste 2.000 de fete care au venit la casting?

A existat un juriu care a facut această selecţie, însă noi în emisiune facem selecţia finală.

 • Ce aşteptări ai de la show-ul acesta?

Aşa cum am spus, e un show de anvergură, sunt sigură că va avea audienţă. Îmi doresc să descopăr o personalitate specială, un diamant neşlefuit, care în urma acestui concurs să câştige premiul cel mai dorit care nu e cel în bani (100.000 lei), ci o viitoare carieră în televiziune.

 • Fanii tăi vor să ştie dacă rubrica de la Wowbiz va continua.

Sigur că va continua. Nu e niciun pericol, “Verdict: Iulia Albu” este de 3 ani pe post şi este un proiect care îmi este foarte drag. Plus că voi continua şi celelalte proiecte pe care le am în derulare.

 • Cum te înţelegi cu ceilalţi juraţi din emisiune, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu?

Nu mă ştiam cu ei, însa colaborăm foarte bine şi consider că e un juriu foarte echilibrat în acest moment. Şi acest lucru va ajuta foarte mult show-ul.

 • Ralucăi Bădulescu i-ai dat la un moment dat un premiu WowBau…

Nu obişnuiesc să extind în viaţa reală ceea ce se întâmplă în timpul rubricii. Cred că nu e vedetă din România care să nu fi fost comentată în cadrul rubricii “Verdict: Iulia Albu”. Colaborăm foarte bine toţi trei şi, sincer, cred că asta este cel mai important lucru.

 • Dar cu Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, cum te înţelegi?

Cu Ilinca îmi doream să lucrez de mult timp şi mă bucur că acum pot face asta şi cred că este exact persoana potrivită să prezinte acest show.

 • Ai avut vacanţă vara asta?

Am fost 10 zile la Londra. Vara asta am lucrat foarte mult, mai ales la  relansarea site-ului meu. Deja am lansat de un an o linie de bijuterii care merge foarte bine, urmează şi lansarea liniei de haine, începând cu luna septembrie. Este a doua colecţie, pentru că prima a fost făcută pentru absolvire, anul acesta, în primăvară. Am absolvit Universitatea Naţională de Arte, secţia de Modă. Ca un pas firesc a urmat şi lansarea acestei colecţii de haine. Ea va fi disponibilă atât într-un showroom, cât şi pe site şi vor fi piese exclusiv lucrate la comandă, nu vor exista stocuri, pentru că nu lucrez cârpe, eu lucrez piese. Şi fiecare piesă va avea din încărcătura persoanei pe care o va îmbrăca.

 • Ne poţi spune care sunt preţurile?

Sunt făcute în funcţie de piesă şi preţurile oscilează între 1.500 şi 7.000 de euro. Materialele cu adevărat bune sunt foarte scumpe. Iar mâna de lucru calificată este foarte greu de găsit. De asemenea, o piesă de designer e normal să coste mult, pentru că încorporează munca a zeci de ani, de creaţie si documentare.

 • De când eşti pasionată de modă?

De mică, de la cinci ani. De prima oară când am văzut una din rochiile mătuşii mele, Ileana Focşa, o actriţă foarte mare. Ţin minte şi acum imaginea rochiei negre de catifea pe o sofa roşie şi felul în care cădea acel material. Intrând în lumea teatrului şi văzând foarte multe costume, am fost într-un mediu care m-a ajutat. Am fost foarte norocoasă din acest punct de vedere, am prins microbul şi nu cred că voi scapa foarte repede de el. Am renunţat la o carieră foarte frumoasă în avocatură pentru a face asta.

 • Ce mai face fiica ta?

Mikaela face 7 ani şi trece în clasa întâi. A terminat clasa zero şi mă sperie faptul că ea a făcut în clasa zero ce făceam noi în clasa a doua. Mă  gândesc că în liceu o să am nevoie de ajutor la teme.

 • E și ea pasionată de modă?

În măsura în care este pasionat orice copil. Orice fetiţă de 6 ani. Îi place să poarte hainele mele prin casă, să se încalţe cu pantofii mei, să mă îmbrace şi spune că sunt păpuşa ei Barbie. Are talent la desen, are înclinaţie, însă… nu are legătura cu ce va alege în viaţă. Nu am de gând să o influenţez, să-i trasez o traiectorie. Nu ar fi corect. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg