EXCLUSIV Cătălin Bordea, surprins în timp ce desena cu spray pe o vitrină din București

Ultima actualizare:

    Cătălin Bordea, surprins în timp ce desena pe o vitrină, din oraș
Cătălin Bordea, surprins în timp ce desena pe o vitrină, din oraș

Nu e o glumă, nici măcar o repetiție pentru un show de stand-up comedy! Cătălin Bordea, umoristul care face echipă cu Dan Capatos, la emisiunea de la Antena Stars, a fost fotografiat într-o ipostază surprinzătoare: îmbrăcat colorat, Bordea desena cu spray pe o vitrină din oraș.

Cătălin Bordea nu putut trece neobservat, din cauza ținutei stridente, așa că actul de rebeliune a atras atenția după cum, probabil, chiar și-a dorit autorul. Ce a scris Bordea pe vitrină? Ei bine, până și mesajul este intrigant, căci conține o contradicție: “Rebel with a cause” (n.r. rebel cu o cauză), în loc de “Rebel Without a Cause” (n.r. rebel fără cauză), așa cum știm că este titlul celebrului film din 1955, cu James Dean. Mesajul lui Bordea conține și un hashtag, ceea ce înseamnă că mișcarea #rebelwithacause va invada și spațiul virtual și se va viraliza puternic.

S-a alăturat Bordea unei grupări care susține o anumită cauză? Și dacă da, care este această cauză? Până când ne va lămuri el însuși, atunci am găsit un site dedicat miscarii: www.rebelswithacause.ro.  

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net