EXCLUSIV Cătălina Ponor se iubește cu actorul Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru. Totul despre povestea lor secretă

image
Regizorul Bogdan Jianu se iubește de doi ani cu fosta gimnastă. El i-a fost alături în 2011, când Cătălina s-a operat la inimă

Ne aflăm în luna în care sărbătorim dragostea, iar Click! vă prezintă în exclusivitate cel mai proaspăt cuplu din lumea mondenă. Este vorba despre fosta gimnastă Cătălina Ponor (32 de ani) şi regizorul de filme istorice Bogdan Jianu (50 de ani). Au o prietenie de 14 ani, însă au transformat-o într-un lovestory abia acum doi ani.

Ea, îndrăgostită de sport, cu o activitate în gimnastică de 26 de ani şi un palmares impresionant: 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint, 1 bronz), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz). El, pasionat de filme, a învăţat de la Sergiu Nicolaescu şi a fost încurajat de Carmen Tănase în acest domeniu, iar de mai bine de şapte ani face filme şi spectacole istorice. Este regizor, cascador, scenarist, actor şi liderul trupei ”Lupii albi”. Dacă nu v-aţi dat seama, este vorba despre Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50 de ani) care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018.

image
Ponor a avut o relație cu gimnastul Tommy Ramos, care a înșelat-o

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc din 2005

Se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, iar Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri. Iată că frumoasa prietenie care s-a dezvoltat în timp a ajuns în ultimii doi ani să se contureze într-o iubire frumoasă, o iubire altfel, având în vedere că fosta gimnastă venea după o relaţie eşuată de patu ani cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar  Bogdan după o căsnicie de zece ani.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus  o persoană din apropierea celor doi. Cătălina a fost discretă, însă postările făcute de ea pe pagina de Instagram au cam dat-o de gol. De ziua lui Bogdan, fosta gimnastă a postat o poză cu ea şi Bogdan şi i-a făcut o dedicaţie emoţionantă.

image
Bogdan a fost însurat cu Julia Chelaru timp de 10 ani

”Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Ponor. Şi nu a fost lângă ea doar când a suferit din dragoste, ci şi atunci când a fost operată la inimă, în 2011. Diagnosticată cu tahicardie, combinată cu o uşoară malformaţie, Zeiţa de la Atena a fost operată de medicii de la Spitalul Floreasca. Încurajările lui Bogdan au ajutat-o pe Cătălina să îşi revină şi să o ia de la capăt cu sportul.  

Amândoi sunt pasionați de cai și de câini

Bogdan Jianu s-a stabilit la Târgoviște acolo unde a dezvoltat proiectul ”Lupii Albi” în care s-au angrenat mulți tineri, care se pregătesc să devină actori. 

image
Bogdan i-a insuflat Cătălinei dragostea pentru cai, dar şi pentru câini

Scrie scenarii, a jucat multe roluri celebre, cum ar fi pe cel al lui ”Dracula”, și datorită rolului  a stat mult prin preajma cailor. Pasiunea pe care o are pentru cai, dar mai ales pentru câini, Bogdan i-a transmis-o și Cătălinei. 

image
El are un câine pe nume Cross

Actorul are un cățel superb pe nume Cross, pe care l-a găsit pe stradă, amărât și plin de purici, iar Cătălina are și ea o cățelușă pe nume Sarah, rasa  Labrador.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
Jake Sullivan
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg