EXCLUSIV Câţi bani a luat Sexy Brăileanca pentru show-ul erotic din Gorj: "Dacă vor să plătească mai puţin, să meargă la muzeu!"

Ultima actualizare:

    Sexy-Brăileanca face furori când dansează la barăfoto: Click!
Sexy-Brăileanca face furori când dansează la barăfoto: Click!

Sexy-Brăileanca s-a întors pe scenă în forţă! După o perioadă de câteva luni în care a stat departe de cluburi şi a rămas cu toate hainele pe ea, din cauza iubitului gelos, Florina Mihăilă, pe numele ei real, a făcut un adevărat spectacol fierbinte, desprins parcă din filmele pentru adulţi. Blondina a stat 45 de minute în faţa bărbaţilor încinşi, într-o discotecă din judeţul Gorj, dar a plecat acasă cu buzunarul doldora.

Sexy-Brăileanca a încins imaginaţia bărbaţilor, ba chiar a invitat alături de ea pe scenă un tânăr dornic să facă parte din show-ul ei erotic. Cu trupul acoperit doar de o plasă, blondina a mimat un act sexual în toată regula, privitorii fiind în extaz. Tânăra este obişnuită cu astfel de reprezentaţii, ba chiar recunoaşte sincer că din asta îşi câştigă existenţa.

"Am mimat un act sexual. A fost un show erotic. Pentru o astfel de prestaţie câştig 500 de euro. Am avut trei intrări de câte 15 minute. Pentru mine nu este nimic ieşit din comun! Cine vrea să plătească mai puţin şi vrea să vadă altceva, să meargă la muzeu. Cei care erau în seara aceea în club, ştiau ce va urma, doar pentru asta veniseră. Eu şi în străinătate fac același lucru în cluburi. Și uneori am show-uri de live sex, cu actori. Unii oameni chiar plătesc să vadă cum doi oameni fac sex sub ochii lor. Pentru astfel de show-uri creşte şi tariful. Sunt plătită cu 2000 de euro", ne-a povestit Sexy-Brăileanca.

Tânăra de 27 de ani a revenit la spectacolele fierbinţi cu care s-a consacrat după o absenţă de cinci luni. Blondina renunţase într-o perioadă să se mai dezbrace în cluburi. Florina avea un iubit gelos care nu-i permitea să-şi expună nurii prin discoteci. După ce s-a despărţit de bărbat, Sexy-Brăileanca a fost în depresie, a ajuns la psiholog şi a urmat un tratament medical. De o lună însă şi-a revenit şi de asta s-au convins şi cei prezenţi la show-urile ei. Blondina a dansat săptămâna trecută în Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Târgu-Jiu şi la final a tras linie şi a adunat: 1500 de euro pentru două ore şi 15 minute de dans incendiar.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net