EXCLUSIV Câți bani au luat vedetele de la «Fermă». Sunt cele mai mici onorarii de până acum

Ultima actualizare:
Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit Ferma
Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit Ferma

Reality-show-ul "Ferma" este un motor de audiență pentru postul PRO TV și, pe vremuri, era și un "boom" financiar pentru vedetele participante. Criza generată de pandemie a afectat însă grav onorariile concurenților. Click! a aflat, din surse sigure, câți bani au primit vedetele pentru prestația lor.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Ferma" a fost la un pas să nu se mai facă, din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus. Într-un final, producătorii au ales locația pentru acest sezon, care a mai fost folosită și la prima emisiune, cea din 2015, când gazdă a fost Iulia Vântur. Este vorba despre pădurea de la Cocani, la 20 km de București, județul Dâmbovița. Doar că de data aceasta, în afară de locul de filmare, primul și cel mai nou sezon nu mai au nimic în comun. Din cauza pandemiei de coronavirus au fost alte reguli, iar bugetele pentru concurenți au intrat la apă. Să ne reamintim că în 2019 Click! a scris despre onorariul uriaș al Claudiei Pavel, de 50.000 de euro! Alte vremuri!

Secrete de la "Fermă". Câți bani au luat concurenții

S-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. Mai mult, înainte de a intra în reality-show, concurenții au stat și câte cinci zile în izolare, ca măsură de siguranță în contextul pandemiei. Sursele Click! ne-au spus că George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o în episodul de marți seara, a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit mai mult cu 5.000 de euro, adică 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro.


    Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit Ferma
Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit Ferma

Giulia Nahmany s-a chinuit în pădure pentru 5000 de euro, iar sportivul Bogdan Stoica a luat 11.000 de euro. Paul Diaconescu a încasat și el 15.000 de euro, iar restul concurenților care au ajuns în finală au strâns aproximativ 30.000 de euro. Anna Lesko a adunat și ea aproximativ 27.000 de euro, iar Augustin Viziru a câștigat 50.000 de euro (se zvonește că ar fi marele câștigător).

Viviana Sposub a dat lovitura la "Ferma"

Viviana Sposub de la "Vorbește lumea" a fost cea mai câștigată. S-a ales și cu iubit, nimeni altul decât fostul soț al Andreei Bălan, și cu o sumă frumușică, obținând în jur de 27.000 de mii de euro. Actrița Alina Pușcau a fost tratată regește, căci ea, deși a stat destul de puțin în Fermă, a avut extra cheltuieli. Onorariul ei a rămas un mister.

Condiții speciale la filmări

Producătorii și-au luat măsuri extreme de protecție pentru concurenți. Nu numai că au stat în izolare, însă cei din echipă nu au intrat prea des în spațiul vedetelor, decât atunci când era nevoie de medic. Iar medicii purtau combinezoane, măști și nu se apropiau prea tare de concurenți. Atunci când mergeau la testimoniale, concurenții nu stăteau de vorbă cu redactorii emisiunii față în față, ci erau protejați de un paravan cu plastic. În hambar, toate obiectele și legumele aflate în apropierea lor erau butaforie, fiind de plastic.

Citește și:

Ferma 2019. Ce sumă uriașă a încasat Claudia Pavel. Plătită mai bine decât la «Exatlon»

«Ferma vedetelor». Oana Radu, 1.000 de euro pe zi. Onorariile participanţilor EXCLUSIV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net