Exclusiv! Câţi bani câştigă Faimoşii de la “Exatlon 2019”

image

Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal D, pune la bătaie un premiu consistent de 100.000 de euro, însă şi condiţiile sunt pe măsură. Pentru o răsplată de 5.000 de euro pe săptămână, „Faimoşii” Mario Fresh, Costin Gheorghe şi Ami sunt înfometaţi şi provocaţi să se certe pentru a face bătălia mai interesantă.

Intră în emisiune cu mare elan, cu zâmbetul larg şi dorinţa de a înhăţa premiul consistent de 100.000 de euro, însă la ieşire unii sunt dezamăgiţi, slăbiţi şi fără nici un entuziasm. E vorba despre celebrul concurs „Exatlon”, de la Kanal D, care face audienţe considerabile patru zile pe săptămână, de la orele 20.00. Odată cu începerea celui de-al treilea sezon al show-lui, din 12 ianuarie, în competiţie au intrat trei vedete: cântăreţii Mario Fresh (19 ani) şi Ami (30 de ani), dar şi fotbalistul Costin Gheorghe (30 de ani) fac parte din echipa „Faimoşilor”.

Ceea ce se vede la TV pare floare la ureche, iar telespectatorii sunt tentaţi să creadă că de fapt e regie, însă, în realitate, condiţiile sunt mai grele ca în armată. Click! a aflat secretele din culisele celei mai tari emisiuni TV chiar de la o vedetă care a concurat în sezonul al doilea şi a ratat trofeul la mustaţă. Sub protecţia anonimatului, diva sexoasă ne-a povestit ce chinuri a îndurat. Dacă ar mai fi chemată să concureze, ar refuza categoric!

„Pe lângă miza de 100.000 de euro la care te gândeşti din start, noi, cei din echipa «Faimoşilor», am fost remuneraţi cu 4.000-5.000 de euro pe săptămână, în timp ce echipa «Războinicilor» primea puţin peste 1.000 de euro pe săptămână per membru. Mi s-a părut o sumă bună când am intrat, apoi mi-am dat seama însă că de fapt situaţia e grea. În primul rând, primeam mâncare puţină, proastă. Aveam raţie. Eram înfometaţi tocmai pentru a fi înrăiţi şi pentru a ridica spiritul competiţiei în felul acesta. Aşa ajungeam să ne jignim, să ne provocăm la bătaie, fiind un scop de bază pentru a face show-ul  mai interesant. E greu pentru o femeie într-o asemenea competiţie”, a mărturisit, pentru Click!, sub protecţia anonimatului, o vedetă care a participat la „Exatlon” în sezonul trecut. Conform contractului, toţi participanţii sunt obligaţi să nu facă dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, altfel primesc amenzi usturătoare.

Ei sunt «Războinicii» care se bat pe premiul de 100.000 de euro

image
Ovidiu Jimborean, 30 de ani

Pe lângă cele zece vedete, care au intrat în joc, au plecat în Republica Dominicană alți zece concurenți, care fac parte din tabăra ”Războinicilor”. Printre aceștia se află oameni cu condiție fizică de invidiat: luptători MMA, karate, judo și dansatori. Jimborean Ovidiu are 30 de ani, este luptător de MMA. Este un concurent plin de energie, ambițios, care a obținut de-a lungul timpului numeroase titluri de campion. Iar Mihai Berar are 29 de ani, lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, și a urmat cursuri de kinetoterapie. A practicat mai multe sporturi, printre care karate, volei, box, judo. Cei doi au toate calitățile să ajungă în marea finală, care pune în joc un premiu baban, de 100.000 de euro. 

image
Ovidiu Jimborean, 30 de ani
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
spymaster serial foto HBO Max jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf