EXCLUSIV Ce bine se înțeleg după divorț Lazariuc și Țiriac jr! Glumița "deocheată" pe care au făcut-o în mijlocul străzii

Ultima actualizare:

    Ileana și fostul  soţ par mai uniţi  ca niciodatăfoto: mihai ionescu
Ileana și fostul soţ par mai uniţi ca niciodatăfoto: mihai ionescu

Se spune că, dacă ai iubit o moldoveancă în viaţa ta, e posibil să nu o uiţi niciodată! Alexandru Ţiriac este dovada vie a faptului că încă o are la suflet pe Ileana Lazariuc, cea care i-a fost soţie şi i-a dăruit doi băieţi. Fotoreporterii Click! au surprins gesturi tandre între fiul magnatului Ion Ţiriac şi fiica celebrei artiste Anastasia Lazariuc. În plină stradă, miliardarul a sărutat-o protector pe frunte, la ieşirea dintr-un spital aflat în nordul Bucureştiului.

În anul 2017,  Ion Alexandru Ţiriac (44 de ani) şi Ileana Lazariuc (39 de ani) anunţau oficial divorţul, pe paginile lor de socializare. În cei patru ani de la acea informare publică, atât miliardarul, cât şi frumoasa Ileana au păstrat discreţia şi decenţa în vieţile lor intime şi nu s-au afişat cu alţi parteneri. În cercurile mondene însă se vorbeşte despre faptul că fiul fostului mare jucător de tenis ar avea o relaţie cu jucătoarea Sorana Cîrstea, numai că cei doi nu au fost văzuţi împreună,  ori au avut destulă grijă să se ascundă.

Dacă ar fi să facem o comparaţie cu juniorul, Ţiriac Senior a fost ceva mai harnic la capitolul acesta, fiind surprins, chiar la respectabila sa vârstă, cu domnişoare şi doamne mult mai tinere. Totuşi, Alexandru Ion a fost văzut destul de des în preajma fostei partenere, semn că au o relaţie civilizată datorită celor doi băieţi superbi pe care îi au împreună, Alexandru şi Nicholas!


    După gestul glumeţ,  dar plin de subînţeles,  cei doi au plecat  spre casele lor
După gestul glumeţ, dar plin de subînţeles, cei doi au plecat spre casele lor

Dovada a fost surprinsă zilele trecute, de către fotoreporterii Click! Cei doi au fost văzuţi din nou împreună, iar gesturile pe care juniorul lui Ţiriac le-a făcut faţă de fiica Anastasiei Lazariuc dau senzaţia că ar vrea s-o recucerească. Ţiriac şi Ileana au ieşit împreună dintr-o clinică privată, unde probabil au fost pentru un control de rutină, sau la o şedinţă de kinetoterapie la bunul lor prieten Gelu Cosma.


    Ion Ion  a îmbrăţișat-o  și a pupat-o pe  frunte pe Ileana
Ion Ion a îmbrăţișat-o și a pupat-o pe frunte pe Ileana

Amândoi echipaţi regulamentar cu măşti şi în aceeaşi cromatică vestimentară, dar şi automobilistică, de parcă ar fi plecat împreună de-acasă. La ieşire, Ioan Alexandru i-a oferit Ilenei mai multe îmbrăţişări, aşa,  ca în vremurile de dinainte de divorţ, atunci când formau unul dintre cele mai sexy cupluri din lumea mondenă a României. Juniorul, însă, după îmbrăţişări, a simţit nevoia să o pupe pe frunte.

Scena a fost foarte romantică. Ileana s-a urcat în bolidul negru de 400.000 de euro, iar Ţiriac a urmat-o şi el. Nu înainte de a face un gest interpretabil: acesta i-a arătat degetul mijlociu, semn că cei doi foşti soţi încă îşi permit glumiţe cu tentă sexuală.

Au divorţat în 2017


    Au avut  o relaţie  de 17 ani
Au avut o relaţie de 17 ani

După 17 ani de relaţie, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac şi-au spus ”adio” în anul 2017. Frumoasa şatenă şi fiul magnatului Ion Ţiriac au hotărât să o ia pe căi diferite, după ce în ultimii doi ani nu s-au mai comportat ca soţ şi soţie, ci doar ca doi părinţi pentru băieţii lor. Acum împart amintiri şi o avere colosală.

În 2002, când s-au văzut, a fost dragoste la prima vedere, însă Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, iar religios, în acelaşi an, la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte de a se căsători, cei doi au devenit părinţi. Acum au împreună doi băieţi, pe Alexandru (13 ani) şi pe Nicholas Noah (12 ani), şi o relaţie armonioasă de dragul lor. 

Citește și: 

Bomba anului! Țiriac junior și Ileana Lazariuc au divorțat. Culisele separării după 17 ani de relație

Ileana Lazariuc, schimbare de look după divorţul de Ion Ţiriac Jr.: „Păr scurt, nu-mi pasă“

Ileana Lazariuc, mai slabă ca niciodată! Cum a fost surprinsă pe stradă nora lui Țiriac

EXCLUSIV Divorțul de Țiriac jr a transformat-o pe Ileana Lazariuc. Unde am surprins-o pe brunetă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net