EXCLUSIV Ce divorţ e ăsta? Brigitte şi Ilie fac paradă cu dragostea şi ţinutele de fiţe


    În plin proces de divorţ, cuplul Năstase pare mai sudat ca niciodatăFoto: Mihai Ionescu
În plin proces de divorţ, cuplul Năstase pare mai sudat ca niciodatăFoto: Mihai Ionescu

Au un proces de divorţ pe rol, la Judecătoria sectorului 1, pe care Brigitte Năstase (40 de ani) l-a intentat pe 7 februarie, chiar de ziua ei, dar se pare că nu le prea pasă de trecut şi de certurile care au fost la un pas să le dezbine familia. Ilie şi Brigitte fac paradă şi cu hainele, şi cu dragostea, prin Bucureşti.

Cine să-i mai înţeleagă? Azi se ceartă, mâine se împacă, îşi aruncă vorbe grele, ba chiar se şi mută în case diferite. Aşa arată, din exterior, relaţia cu năbădăi dintre soţii Ilie şi Brigitte Năstase, care de la nunta din 2013 s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

Iată că în iarnă bruneta a pus piciorul în prag şi, sătulă de infidelităţile fostului mare tenisman, ea a băgat divorţ la Judecătoria sectorului 1. Apoi, calculată, s-a mutat din casa conjugală într-o vilă superbă, în Pipera, pe care şi-a cumpărat-o singură, însă planurile ei nu au coincis cu ale lui Ilie.

Nasty, căci nu degeaba a fost poreclit aşa, nu s-a lăsat îndepărtat şi a făcut tot felul de gesturi romantice, pentru a o recuceri pe frumoasa lui nevastă.


    Ilie a fost adus la restaurant de şoferFoto: Mihai Ionescu
Ilie a fost adus la restaurant de şoferFoto: Mihai Ionescu

A vizitat-o la noua locuinţă, a invitat-o la masă, ba chiar a făcut declaraţii ferme, legate de despărţire. ”Mă doare undeva de divorţ. Am alte treburi mai importante”, ne declara Năstase în februarie. Iată că aceeaşi atitudine o are şi acum, după ce l-am surprins luni, 2 iulie, alături de Brigitte, prin oraş. “Cine a spus ceva despre despărţire? Nu mai vreau ca viaţa mea să devină subiect public”, ne-a spus marele sportiv, la telefon.


    Brigitte şi fetele au sosit cu un Porsche CayenneFoto: Mihai Ionescu
Brigitte şi fetele au sosit cu un Porsche CayenneFoto: Mihai Ionescu

Nici Brigitte nu vrea să mai declare nimic despre împăcare, însă pozele vorbesc de la sine. Cei doi, îmbrăcaţi ca de podium, au ieşit la un prânz mediteraneean, la un restaurant din zona Herăstrău, însoţiţi de Sara (10 ani), fiica lui Brigitte, şi de prietena ei, Rania, fiica Denisei Nechifor şi a lui Adrian Cristea.

Brigitte purta o rochie minusculă, semnată Dana Budeanu, care îi punea în evidenţă spatele, picioarele şi decolteul, şi care costă 650 de lei, iar în picioare avea celebrele sandale Valentino, cu un preţ cam piperat, 3.200 de lei.


    Fetele au sărit să-l îmbrăţişeze pe NastyFoto: Mihai Ionescu
Fetele au sărit să-l îmbrăţişeze pe NastyFoto: Mihai Ionescu

Ilie nu era nici el mai prejos, căci îi place să se îmbrace excentric şi la modă. Tricoul Lacoste, de 270 de lei, s-a potrivit perfect cu pantalonii verde-fosforescent, de la Philipp Plein, pe care i-am găsit în magazinul lui online la preţul de 1.300 de lei. În total, ţinutele lor costă 5.420 de lei, însă nu este o sumă uriaşă pentru conturile celor doi soţi.

Brigitte şi Ilie au arătat primele semne ale împăcării pe 23 iunie, pe Litoral, unde au petrecut într-un club de fiţe, la concertul britanicului Craig David. Atunci, Ilie a filmat, pentru reţelele sociale, cum o sărută, toată seara, pe focoasa lui soţie.

Bruneta s-a mutat într-o vilă de 450.000 de euro

Brigitte este cea care a introdus divorţul, decizie pe care a luat-o fix de ziua ei, pe 7 februarie, şi pare foarte hotărâtă să meargă până la capăt.Şi pentru asta şi-a cumpărat, imediat după Paşte, o vilă imensă în Pipera, pe care a dat 450.000 de euro. Nasty este împotriva despărţirii şi face tumbe în faţa senzualei neveste.Fotoreporterii Click! l-au surprins într-una din zile călare pe scuter şi cu casca pe cap, făcându-i o vizită la vila cea nouă.

Accesul spre casa ei este îngrădit, însă tenismanul i-a cucerit din prima pe paznicii care i-au deschis toate uşile.Ilie a petrecut alături de Brigitte mai bine de trei ore, iar în acest interval nici el şi nici bruneta nu au ieşit din casă, ceea ce ne face să credem că au avut o după-amiază romantică.

simeon stalpnicul png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
culita sterp webp
Dan Negru, prezentoator Kanal D
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg