EXCLUSIV Ce frumoasă este nepoata Israelei Vodovoz! Iuval este ofiţer în armată


    Iuval (stânga) este nepoata din armată a regretatei femei de afaceriFoto: arhivă personală
Iuval (stânga) este nepoata din armată a regretatei femei de afaceriFoto: arhivă personală

Israela Vodovoz a murit singură în apartamentul unde cândva îşi trăia povestea de dragoste cu Liviu Arteni şi a fost găsită abia vineri (9 martie), la cinci zile de la deces. Preocupat să fugă departe de România, fostul soţ al femeii de afaceri nu s-a aflat lângă ea să o ajute, deşi ştia că suferă de astm, şi nici să o plângă. Cei care o jelesc acum sunt copiii, Hilla (42 de ani) şi Yaniv (44 de ani), şi nepoatele Ziv (16 ani) şi Iuval (20 ani) şi Sol. Ei s-au ocupat atunci de nunta mamei lor cu Liviu şi tot ei îi vor organiza şi funeraliile.

Israela Vodovoz a ţinut prima pagină a ziarelor după ce s-a căsătorit în 2008 cu Livia Arteni, un bărbat mai mic decât ea cu 22 de ani. dar încrederea pe care i-a acordat-o orbeşte a costat-o scump. Femeia de afaceri a murit singură, în casă. Nu mai ieşea din apartamentul ei din centrul Capitalei, nici măcar pentru a-şi spune supărările la televizor, aşa cum începuse să o facă din ultima parte a anului 2016 încoace. Singura distracţie a Israelei rămăsese pagina de Facebook, unde publica periodic articole şi mesaje. Era mândră nevoie mare de nepoata ei Iuval, fiica cea mare a Hillei, despre care povestea ori de câte ori avea ocazia.


    Iuval, vizitată de surioara mai mică, Sol Foto: arhivă personală
Iuval, vizitată de surioara mai mică, Sol Foto: arhivă personală

Adolescenta a termint cursul de triere pentru ofiţeri. După prima etapă a instrucţiei a urmat o altă specializare, ca în final să devină ofiţer profesionist de carieră în armata Israelului. "Dacă va decide să continue cariera în armată sunt sigură că va ajunge foarte sus, căci este un lider înnăscut. Sunt mândră că a treia generaţie continuă cu patriotism ce am făcut eu. Te iubesc, Iuval!", spunea Israela despre nepoata care îi calcă pe urme.   

Femeia de afaceri şi Liviu Arteni au divorţat în secret anul trecut, la notar, soţul Israelei fiind de acord şi cu partajul. Din spusele avocatei, acesta nu s-a ales cu mare lucru, astfel că întreaga avere va fi moştenită de cei doi copii ai Israelei.     

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
meghan markle 4 jpg
andreea marin
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png