EXCLUSIV Ce mândreţe de băiat are Ion Ţiriac cu ziarista egipteană! Karim Mihai îi seamănă leit


  Ion ŢiriacFoto: arhivă personală
Ion ŢiriacFoto: arhivă personală

Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 23 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţtiac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (51 de ani).

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Ţiriac (78 de ani), care preferă să facă afaceri de milioane decât să-şi povestească intimităţile. Fostul tenismen se laudă cu doi băieţi frumoşi, dar publicul îl ştie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Ţiriac (41 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg. El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi. Cuplul s-a tot învârtit prin cercurile mondene ale Capitalei, dar au decis să triască discret.


  Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s-au cunoscut în 1994Foto: arhivă personală
Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s-au cunoscut în 1994Foto: arhivă personală

Despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Ioana  (20 de ani) şi Karim (23 de ani), nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă. În schimb, Karim îi seamănă leit lui Ion Ţiriac şi multă lume s-a convins de acest lucru când băiatul a venit în 2012 în România, la inaugurarea unui complex sportiv. 


  Karim Mihai îi seamănă leit magnatuluiFoto: arhivă personală
Karim Mihai îi seamănă leit magnatuluiFoto: arhivă personală

Karim Mihai ştie limba tatălui său, mai ales că o perioadă a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costă pe Ţiriac o avere. Este şi de înţeles de ce, pentru că el a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reunește elevi din 37 de țări și unde selecția este foarte riguroasă.

Karim joacă fotbal 

Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care părintele său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal. 

Tânărul este fratele vitreg al lui Alexandru Ţiriac şi provine din relaţia pe care Ion Ţiriac a avut-o cu egipteanca Sophie Ayad, o fostă jurnalistă cu care n-a fost niciodată căsătorit cu acte.


  Aşa arăta Karim, în braţele mamei sale când era doar un bebeluş Foto: arhivă personală
Aşa arăta Karim, în braţele mamei sale când era doar un bebeluş Foto: arhivă personală

Cei doi s-au cunoscut în 1994, la Munchen, pe când românul era rezident în Germania şi patrona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Ayad era prietenă cu Barbara Feltus, prima soţie a lui Boris Becker, cel pe care Ţiriac l-a manageriat şi pe care l-a ajutat să devină numărul 1 în lume.  Ion Ţiriac mai are o fată cu Ayad, Ioana (născută în 1998). Ambii copii locuiesc cu mama lor în Monte Carlo, oraş în care magnatul deţine 6 apartamente pe artera socotită cea mai luxoasă din lume, Avenue Grace Kelly. În zona amintită din Principatul Monaco, un metru pătrat construit costă şi 200.000 de euro. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de avere, Niculae Bădălău are aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu jpg
Oana Ionita profa de balet jpg
FotoJet jpg