EXCLUSIV Ce mare a crescut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. David are 15 ani se antrenează în parc cu tatăl lui

Ultima actualizare:

    David va împlini 15 ani la toamnăFoto: Mihai Ionescu
David va împlini 15 ani la toamnăFoto: Mihai Ionescu

Starea de urgență, care a tinut până pe 15 mai, pare să le fi priit unor artiști autohtoni, printre care și Adrian Enache. Pe lângă faptul că a avut mai mult timp pentru cei doi copii ai lui, David și Diana, artistul s-a bucurat de audiențe bune la postul Național TV, dar a fost și în juriul unui festival de copii online. Click! l-a surprins în compania fiului, care s-a transformat într-un adolescent înalt ca bradul.

Cântărețul Adrian Enache (53 ani) nu se poate plânge că nu i-a mers bine în pandemie. A avut audiențe bune la emisiunea ”Opriți timpul”, pe care a prezentat-o la postul Național TV, alături de Corina Chiriac, iar din toamnă se pregătește să revină pe micul ecran la brațul altei partenere de prezentare, întrucât Corina Chiriac a renunțat la acest proiect.

Printre altele, Enache a lansat un videoclip cu filmări primite de la prieteni din toată lumea, cu orașe pustii pe timp de izolare! Melodia se numește ”Prima zi”. Interpretul s-a bucurat mai mult de timpul petrecut în familie, dar mai ales de cei doi copii ai lui, Diana (23 ani și jumătate), pe care o are cu fosta soție, Corina, și David Mihnea Enache, care va împlini în toamnă 15 ani.

Adrian Enache poartă mască de protecție
Adrian Enache poartă mască de protecție

Fiul lui Adrian Enache vrea o carieră în televiziune

Dacă Diana îi calcă pe urme, în privința carierei artistice, David pare să-și dorească o carieră în televiziune, la fel ca mama sa, Iuliana Marciuc. Puștiul a studiat la "Școala de Televiziune „STV Junior” și se descurcă foarte bine, plus că dă bine și pe sticlă. David a crescut, s-a transformat într-un adolescent chipeș  și seamănă tot mai mult cu tatăl lui. David este în clasa a opta, iar în timpul liber merge în parc cu tatăl său pentru a face sport. Cei doi se antrenează deseori împreună, fac exerciții de gimnastică și aleargă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Adrian Enache în timp ce pleca din Parcul Herăstrău împreună cu fiul său și al Iulianei Marciuc, David. Ei s-au îndreptat spre locuința lor din Băneasa. Odată ajunși în fața blocului, cel mic a coborât grăbit din mașină și a fugit în casă, în timp ce artistul nostru a fost nevoit să mai dea o tură de bloc pentru a găsi un loc de parcare. Adrian Enache conduce de un an un superb Audi A8.

Adrian Enache a jurizat un festival de muzică online din propria sufragerie

Adrian Enache a fost în juriul Festivalului Internațional de Muzică pentru copii ”Good Vibes”. Din România, în juriu s-a mai aflat Ovi Jakobsen, președintele secțiunii pop internațional, iar Adrian Enache a fost președintele secțiunii "tribute". Prezentatoarea festivalului, atât în română, cât și în engleză, a fost Bibi, iar transmisia a avut loc din sufrageria Iulianei Marciuc. Și Enache și Bibi s-au aflat la datorie din locuința din Băneasa a lui Adrian și Iuliana. La prima ediție a Festivalului Internațional de canto pentru copii "Online Good Vibes", care a avut loc pe 31 mai, au concurat 15 artiști din cei 130 înscriși. Trofeul a fost obținut de Alexia Troacă, o tânără de 18 ani din România.

Citește și

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net