EXCLUSIV Ce mare s-a făcut băiatul Iulianei Tudor! Iată ce carieră vrea să îmbrăţişeze

Ultima actualizare:

    Iuliana Tudor, alături de fiul ei, TudorFoto: Arhivă personală
Iuliana Tudor, alături de fiul ei, TudorFoto: Arhivă personală

O ia, oare, pe urmele mamei? De curând, băiatul Iulianei Tudor (37 de ani) a vizitat platourile de filmare ale televiziunii Kanal D şi a rămas plăcut impresionat de tot ce a văzut acolo. Astfel, simpaticul Tudor, în vârstă de 4 ani, s-a hotărât că vrea să devină regizor.

Luni seară, băiatul Iulianei Tudor a făcut o vizită în televiziune, la Kanal D, fapt care l-a făcut să se hotărască pe loc ce carieră vrea să îmbrăţişeze! Tudor este convins de pe acum că va fi un bun regizor. Contactată de Click!, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă” de la TVR 1 a povestit care a fost reacţia băiatului, imediat după ce a intrat în platourile tv. «Mama, când mă mai aduci în televiziune? Vreau să mă fac regizor!», asta mi-a spus", ne-a povestit Iuliana Tudor.

Deși impresionat de platou şi de atmosfera de acolo, micuţul Tudor nu a fost deloc intimidat de camerele de luat vederi. Mai mult decât atât, a ţinut cu tot dinadinsul să simtă cum e să ţii un microfon adevărat în mână, cum e să iei un interviu. Iuliana Tudor a fost cu adevărat impresionată de modul cum s-a descurcat băiatul: „Am avut emoţii pentru Tudor. Nu ştiam câtă răbdare va avea să stea în emisie, dar a fost peste aşteptările mele. Relaxat şi foarte curios cu tot ce era în jur. Camere, lumini, monitoare..." , a adăugat Iuliana Tudor, pentru Click!

Simpaticul băiat nu se află la prima experinţă de acest gen. Şi asta deoarece mama lui a avut grijă să îl ducă la locul ei de muncă, în TVR, încă de acum un an.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png