EXCLUSIV Ce mare s-a făcut juniorul lui Ștefan Bănică! Lavinia Pârva face shopping cu băiețelul ei, ajutată de părinți

Ultima actualizare:

    Deşi în sarcină a luat foarte multe kilograme, iată că  Lavinia a reuşit să revină  la silueta mult-dorită Fotografii: blitz
Deşi în sarcină a luat foarte multe kilograme, iată că Lavinia a reuşit să revină la silueta mult-dorită Fotografii: blitz

Primăvara a scos vedetele din bârlog! Lavinia Pârva (35 de ani) a ieşit din casă pentru a face câteva cumpărături. Nu singură, ci însoţită de juniorul Alexandru, fiul ei şi al lui Ştefan Bănică, care este destul de voinic şi a prins şi el gustul plimbărilor. Micuţul va împlini 2 ani în luna mai. Fotoreporterii Click! au surprins imagini exclusive cu cel mai mic moştenitor al lui Bănică.

Nu va mai trece mult timp până când Ştefan Bănică (54 de ani) îşi va scoate băieţelul în public, pe scenă. Pe Radu (18 ani), băiatul său din prima căsnicie, îl ştie deja toată lumea. Frumosul cu ochi albaştri, tenul de porţelan şi părul negru ca abanosul, leit tatăl său, e familiarizat deja cu scena muzicală şi face furori la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. La fel şi pe Violeta, de 14 ani, care şi-a însoţit mama, pe Andreea Marin, la câteva evenimente importante şi am putut vedea cât de frumoasă şi elegantă s-a făcut. 


    Lavinia este ajutată  de un domn mai  în vârstă, care  pare a fi  tatăl ei
Lavinia este ajutată de un domn mai în vârstă, care pare a fi tatăl ei

Deocamdată, micuţul Alexandru, la 2 anişori pe care îi va împlini în luna mai, este încă sub atenta supraveghere a părinţilor, care încearcă să îl ferească de presă. Iată însă că fotoreporterii Click! au surprins de curând imaginea primăverii, cu juniorul celebrului rocker şi al cântăreţei Lavinia Pârva.Zilele trecute, soţia lui Bănică a ieşit din casă pentru a face câteva cumpărături. S-a oprit în apropierea casei, în Băneasa, la un magazin cu obiecte şi mobilier pentru amenajarea locuinţei. A parcat maşina, apoi a luat un cărucior mare în care l-a aşezat pe micuţ. 


    Lavina şi Ştefan Bănică  formează o familie  din 2017, când s-au  căsătorit în Bulgaria
Lavina şi Ştefan Bănică formează o familie din 2017, când s-au căsătorit în Bulgaria

După cum se poate observa, Lavinia este foarte cochetă. A slăbit foarte mult după ce a născut, iar acum silueta îi permite să poarte cu lejeritate pantaloni mulaţi şi ţinute sport. Juniorul este şi el în pas cu moda, iar mămica s-a asortat cu el la geacă. Artista şi băieţelul ei nu au fost singuri la shopping, ci au fost însoţiţi de un bărbat, care a fost foarte atent de fiecare dată ba la coş, ba la cumpărături, ba la maşină. Se pare că ar fi tatăl ei, însă masca pe care a purtat-o a pus în dificultate recunoaşterea acestuia. 


    Cântăreaţa poartă  pe sub geacă  treningurile din  colecţia proprie
Cântăreaţa poartă pe sub geacă treningurile din colecţia proprie

Cei trei au intrat în magazinul imens în care au stat în jur de două ore, pentru achiziţionarea obiectelor necesare. După ce au încărcat maşina cu cele cumpărate, Lavinia s-a îndreptat direct spre casă, acolo unde o aştepta soţul ei, Ştefan, pe care l-a descris ca fiind un tată coool. “Ştefan este un tată foarte cool. Este îndrăgostit până peste cap de copil. Sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieţii mele. A fost ceva sublim când mi-am luat prima oară bebeluşul în braţe. Am noroc de un copil foarte bun şi cuminţel. Cred că va avea mult umor”, mărturisea Lavinia, la Pro Tv, de curând.


    Fiul cel mare al  lui Ştefan, Radu,  îi calcă pe urme
Fiul cel mare al lui Ştefan, Radu, îi calcă pe urme

Ştefan Bănică, primul concert după un an

În ciuda vremurilor pline de restricţii pe care le trăim cu toţii, Ştefan Bănică a continuat tradiţia concertului “Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, în luna martie. Astfel, artistul a susţinut ieri, 7 martie, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din Bucureşti, concertul intitulat “Te iubesc, femeie!”, pentru al 11-lea an consecutiv. 


    Cu Andreea Marin  o are pe Violeta, 14 ani
Cu Andreea Marin o are pe Violeta, 14 ani

”Această perioadă prin care trecem ne obligă să găsim soluţii pentru a fi în contact cu voi, pentru a putea continua tradiţia pe care am început-o acum 11 ani prin concertul acustic «Te iubesc, femeie!». Până când vom reveni la normalitate şi ne vom întâlni faţă în faţă, cu sălile de spectacol pline la capacitate maximă, aşa cum am avut până acum în cadrul concertelor acustice, consider că este important să păstrăm continuitatea chiar şi în acest mod, total nou pentru noi toţi. La concertul «Te iubesc, femeie!», dedicat în mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol în sală”, a spus artistul, care a vândut foarte multe bilete online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net