EXCLUSIV Ce notă a luat Rocsana Marcu la licență. Blonda de la Drept are două facultăți și un master în Terorism și Securitate


    Rocsana Marcu a absolvit Facultatea de Dreptfoto: arhivă personală
Rocsana Marcu a absolvit Facultatea de Dreptfoto: arhivă personală

Anul 2020 a fost pentru Rocsana Marcu unul plin de reușite, în ciuda pandemiei! A câștigat procesul cu tatăl primei sale fetițe, băiatul fostului primar din Giurgiu, Adrian Ștefan Iliescu, iar acum vedeta e fericită pentru că a reușit să ia licență la facultatea de Drept, cu un rezultat foarte bun, mai precis, 9.25! Rocsana Marcu (38 ani) este un exemplu pentru cele două fete ale sale, Mayra (12 ani) și Indira (8 ani)!

Rocsana Marcu este în continuare o prezența super sexy, o mamă responsabilă care își crește cele două fetițe cum se poate mai frumos și are grijă să nu le lipsească nimic. După ce nu a mai lucrat în televiziune, Rocsana Marcu s-a descurcat să aducă bani acasă și a trecut la o altă dragoste de-a ei, muzica. A cântat peste tot, atât în țară cât și în străinătate, și pregătește noi proiecte muzicale, pe care le va aduce în fața fanilor săi curând.

Între timp, perioada pandemiei i-a fost benefică pentru că a stat mai mult pe acasă și a avut timp să se pregătească de licența pe care a susținut-o la Drept. Pentru că da, învață pe rupte și a fost pasionată de acest domeniu. Și este foarte mândră acum, pentru că a reușit, după multă muncă, să obțină un rezultat pe măsură la licență, mai precis 9.25. Iar Rocsana Marcu nu se oprește aici și este de admirat pentru că se gândește și la Doctorat. Are un master la activ, umat după prima facultate, cea de la SNSPA. Denumirea Masterului este Investigarea Actelor de Terorism și Securitate Publică.

Rocsana Marcu: "Sunt foarte mândră de mine"

"Mi-a plăcut dintotdeauna Dreptul și mi-am dorit foarte tare să termin această facultate! Mă gândesc și la Doctorat, însă 2-3 luni de-acum încolo nu mai vreau să văd nicio carte, m-am pregătit foarte mult pentru licență și sunt foarte mândră de mine și de rezultatul obținut. 9.25 pentru mine este mai mult decât mi-aș fi dorit! Mi-am stresat atât de tare fetele cu licența mea, încât intrau la mine în birou și mă întrebau cât mai am. Pe 15 iulie am dat examenul și atunci a venit Indira, fetița mea cea mică și m-a pupat, m-a luat în brațe, apoi a venit Mayra, <<Mami, ai luat! Dar nu mai faci nicio școală, da? Nu vrem să mai stai închisă în birou să înveți!>> Așa mi-au spus, mititelele!", a declarat Rocsana Marcu, exclusiv pentru Click!.

Ce studii are Rocsana Marcu?

Rocsana Marcu a absolvit Facultatea de Drept la Româno-Americană, dar are și un Master în Investigarea Actelor de Terorism și Securitate Publică. Prima facultate pe care a urmat-o a fost SNSPA- Secția Comunicare și Relații Publice. A mai absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român -  Relații Internaționale.Citește și:

EXCLUSIV Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit. Adrian Iliescu nu și-a văzut niciodată fetița

EXCLUSIV Rocsana Marcu, declarații tranșante despre bărbații din viața ei. De ce s-a despărțit de ultimul iubit

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg