EXCLUSIV Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu. Nu mai arată deloc așa cum l-ai văzut în finala "Chefi la cuțite"

Ultima actualizare:

    Cătălin Scărlătescu nu a avut nici un concurent în finala "Chefi la cuțite" sezonul 8foto: Antena 1
Cătălin Scărlătescu nu a avut nici un concurent în finala "Chefi la cuțite" sezonul 8foto: Antena 1

La 48 de ani, chef Cătălin Scărlătescu este pus pe schimbări majore, dar nu în carieră, unde îi merge foarte bine, ci în plan personal. În 2017 a slăbit aproape 50 kg, iar recent și-a făcut și o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului. Chef Cătălin nu mai seamănă deloc cu cel pe care l-ați văzut miercuri, 16 decembrie, în finala "Chefi la cuțite", de la Antena 1.

A slăbit 48 kg în urmă cu 3 ani, și-a rezolvat problemele de sănătate, însă transformările nu s-au terminat pentru Cătălin Scarlatescu, celebrul chef și jurat de la emisiunea "Chefi la cuțite". Luna aceasta, Cătălin a vizitat clinica medicului Elena Martin,pentru o noua îmbunătățire asupra fizicului său. De data aceasta, o intervenție estetică la nivelul feței, mai precis, la ochi. Estetic, îl deranja foarte tare lascitatea pleoapei superioare, iar specialistul i-a recomandat, în urma controlului, o operație de blefaroplastie, ceea ce se cheamă, în termeni uzuali, îndepărtarea pielii în exces din zona ochiului. Iată că zilele trecute, Cătălin Scărlătescu a strâns din dinți și a urcat pe masa de operație.

Așa arată acum chef Cătălin Scărlătescu
Așa arată acum chef Cătălin Scărlătescu

Toată procedura a durat o oră, s-a realizat cu anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces. Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, dar se pare că merită investiția. 

Cătălin Scărlătescu, alături de dr. Elena Martin, pe 11 decembrie, înainte de operație
Cătălin Scărlătescu, alături de dr. Elena Martin, pe 11 decembrie, înainte de operație

În 2017, chef Cătălin Scărlătescui a slăbit aproape 50 kg

În trecut, din cauza celor 130 de kilograme pe care le arăta cântarul, chef Cătălin Scărlătescu era cu un picior în groapă, după cum el însuși glumea, cu autoironie. Nu a vrut însă să recunoască dacă și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. „Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. „Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit”, declara Scărlătescu la acea vreme.

Citește și:

Exclusiv! Ce găsim în frigiderul lui chef Scărlătescu, după ce a slăbit 47 kg

Controversa din finala Chefi la cuțite. A jucat corect Ionuț Belei? Ce i-a reproșat Maria Șandru

Ionuț Belei este câștigătorul "Chefi la cuțite" sezonul 8. Povestea electricianului care "le-a stins lumina" juraților

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net