EXCLUSIV Ce probleme are Oana Ioniţă după naştere

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă a revenit în televiziune după o absenţă de doi aniFoto: arhiva personală
Oana Ioniţă a revenit în televiziune după o absenţă de doi aniFoto: arhiva personală

S-a retras doi ani din lumina reflectoarelor, dar nu a stat degeaba! "Bebeluşa" Oana s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru şi a devenit în urmă cu şase luni mămică pentru a doua oară. De câteva săptămâni, Oana Ioniţă a revenit la marea ei dragoste, televiziunea. A intrat în echipa "Cusurgiii", emisiune difuzată de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima Tv.

Oana Ioniţă este o femeie foarte activă! Are un soţ, doi copii, săli de dans şi o carieră în televiziune. Nu-i ajunge niciodată timpul, motiv pentru care şi-a amânat până şi luna de miere. Vedeta a acordat Click! un interviu în care a vorbit despre cum reuşeşte să se împartă între casă şi job.

Click!: Ai avut un an plin, am putea spune. Ai devenit mămică şi ai revenit în televiziune.

Oana Ioniţă: Şi încă nu s-a terminat! Mi-am dorit să mă întorc în televiziune şi mi-am dorit să fiu mamă din nou, nu mă aşteptam să se întâmple simultan, aşa că totul este pe repede-înainte în viaţa mea. Pe lângă datoria de mamă şi emisiunea zilincă, mai este şi sala care necesită multă dedicaţie. Încerc să le fac pe toate şi bine!

Click!: Cum te descurci cu doi copii? Ai bonă?

O. I.: Dacă nu ar fi bunicile, aş fi fost lipită de casă. Casnica ideală: gătit, curăţenie, copii.... Aşa, trebuie sa fiu wonder woman (n.r. femeia fantastică)!

Click!: Cum ţi s-a părut revenirea? A fost o perioadă de acomodare sau e ca mersul pe bicicletă?

O. I.: Am venit cu forţe proaspete. În momentul când te inserezi într-un produs deja existent, încerci să ţii pasul. Atunci când apare o emisiune nouă, toată lumea, inclusiv tu, trebuie să demonstreze ceva. Că eşti bun şi perseverent!

Oana Ioniţă a intrat în echipa "Cusurgiii"
Oana Ioniţă a intrat în echipa "Cusurgiii"

Click!: Cum arată o zi din viaţa ta?

O.I.: Nici una nu seamănă cu alta, aşa că nu mă plâng de monotonie! Gătesc mâncărică pentru bebe, mănânc cu soţul meu printre picături, organizez situaţia sălilor, schimb scutece şi am grijă de somnl lui bebe, am cursuri de dans pentru copii şi adulţi, emisiunea în direct şi apoi programul de noapte cu bebe. 

Click!: Mai ai timp pentru o cină romantică cu soţul? Cum e viaţa voastră de cuplu dupa ce a venit bebeluşul pe lume?

O.I.: Nu am avut timp nici pentru luna de miere şi spunem că ne-o petrecem în fiecare zi acasă. Sperăm să ne bucurăm curând măcar de trei zile singuri!

Click!:Te-ai îngrăşat 15 kilograme în timpul sarcinii. Ţi-a fost greu să le dai jos? Ţi-ai schimbat stilul alimentar?

O.I.: Norocul meu este că Maxim a trecut la alimentaţia diversificată şi împărţim piureurile de fructe si legume, dar mai am până să mă placă oglinda!

Click!: Casa e plină acum sau mai e loc şi pentru un al treilea copil?

O.I.: Dacă mai este loc de un al treilea copil, plecăm noi de acasă! Ştiu că acum e mai greu, dar când vor fi amândoi la grădi, o să mai avem pauze!

Click!: Ai schimba ceva la tine? Esti adepta intervenţiilor estetice? Ai aşa ceva?

O.I.: Nu am operaţii şi nici timp să-mi fac! Aş opera puţin la estetica apartamentului, pereti pictaţi şi camere pline de jucării.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png