EXCLUSIV Ce spune fosta soție despre înmormântarea lui Andrei Gheorghe

Ultima actualizare:

    Andrei Gheorghe, împreună cu Petruța, pe vremea când erau căsătoriți
Andrei Gheorghe, împreună cu Petruța, pe vremea când erau căsătoriți

A rămas un nonconformist și după moarte. Andrei Gheorghe, care a murit pe 19 martie, la 56 de ani, a fost foarte clar cu privire la ce îşi doreşte pentru înmormântarea sa, iar fosta soţie a povestit că va respecta întocmai dorinţele jurnalistului.

Astfel, el nu va avea parte de o înmormântare creștinească, ci va fi incinerat. Mai mult, fanii lui Andrei Gheorghe nu-și vor putea lua rămas bun de el, întrucât familia a decis ca trupul neînsuflețit să nu fie așezat într-o biserică.

”Este adevărat că nu va fi depus, pentru că nu i-ar fi plăcut. Lui îi plăceau lucrurile altfel, nu să-l depunem într-o capelă. Joi și vineri, la Mobis Gallery, de pe strada Medeleev, din București, va avea loc o comemorare, oamenii pot veni să-i aducă flori și să scrie câteva gânduri în cartea de condoleanțe”, ne-a declarat plângând Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei.

Sicriul cu trupul jurnalistului nu va fi adus aici, ci se va pune la loc de cinste o fotografie de-a sa.

Sâmbătă va fi incinerat

Andrei Gheorghe nu va avea parte nici de înmormântare și s-a stabilit să fie incinerat sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești, acolo unde pot participa toți cei care l-au îndrăgit. ”Mereu îmi spunea că vrea asta”, a completat Petruța, care nu a dorit să spună unde va fi depus fostul ei soț timp de patru zile, după ce va fi luat de la IML.

”Nu va fi un loc public”, a precizat femeia.

De altfel, Andrei Gheorghe nu a fost un apropiat al Bisericii, fiind mai degrabă un sceptic, iar ultima postare a sa spune totul: ”Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari și alte asemenea făpturi imbecile”, a scris Andrei pe pagina de Facebook. 

Medicii legiști nu au stabilit cauza exactă a morții, deoarece se așteaptă rezultatele finale de la laborator, însă, din primele informații Andrei Gheorghe ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net