EXCLUSIV! Ce spune Iulia Vântur despre o posibilă revenire pe micul ecran, în România

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur așteaptă din România emisiunea tv care să se potrivească programului ei încărcat de la BollywoodFoto: Facebook
Iulia Vântur așteaptă din România emisiunea tv care să se potrivească programului ei încărcat de la BollywoodFoto: Facebook

Iulia Vântur s-ar părea că nu revine nici în această toamnă pe micile ecrane din România, deşi oferte ar avea şi s-ar mula pe noile programe de televiziune. Am vrut să aflăm de la Iulia Vântur mai multe despre viaţa ei din India, despre proiectele pe care le are şi ce pregăteşte în viitorul apropiat.

Iulia Vântur (39 de ani) s-a îndreptat din 2016 spre o carieră în muzică şi în film, la Bollywood, exact de când nu a mai prezentat „Ferma vedetelor” la PRO TV. Iulia Vântur are foarte multe proiecte în India şi momentan nu întrevede nici o revenire pe micile ecrane din România. Fosta ştiristă şi gazdă a unor proiecte precum „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor” ne-a răspuns la câteva întrebări legate de cariera ei din India şi de ce momentan nu se întoarce în ţara natală pentru a prezenta o nouă emisiune de televiziune.

Iulia Vântur se antrenează pentru scene de acțiune

Click!: Ce proiecte ai în acest moment?

Iulia Vântur: Mă pregătesc pentru un turneu, concertele pe care le voi susţine şi filmele la care lucrez. Sunt lucruri care îmi dau foarte mare satisfacţie, bucurie şi învăţ lucruri noi. Acum, de exemplu, mă antrenez pentru scene de acţiune şi îmi place foarte mult. Veţi vedea ce urmează.

Există vreo şansă să te revedem în România în vreun proiect tv?

Mi-ar plăcea să fac un proiect care să se potrivească cu mine şi cu programul meu. Vorbesc de proiecte în România, în general.

Iulia Vântur filmează în India în paralel cu antrenamentele pentru scenele de acțiune
Iulia Vântur filmează în India în paralel cu antrenamentele pentru scenele de acțiune

Iulia Vântur are un nou proiect la Bollywood

Ai primit oferte din România pentru proiecte tv?

Am primit propuneri din țară, m-am bucurat, însă, din păcate, nu s-au sincronizat cu programul meu din acea perioadă. Semnasem deja pentru alte proiecte în India. Însă sunt deschisă pentru viitoare colaborări în România, cu mare drag. Îmi place România, mi-e drag să mă întorc mereu.

Când apare filmul „Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala”, cu tine în rolul principal?

Va apărea. S-au produs câteva schimbări benefice în distribuția filmului şi acesta a fost motivul pentru care s-a amânat premiera, dar s-au întâmplat lucruri mai bune decât era prevăzut iniţial. Eu am rolul principal, totul se învârte în jurul personajului meu. Toată povestea este în legătură cu această femeie pe care o întruchipez. Între timp, a mai apărut un proiect: „Jack Stall Dead”.

Citește și:

EXCLUSIV! De ce nu a jucat Iulia Vântur în niciun film cu Salman Khan: „Vreau să fiu independentă!”

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în India şi Bali, cu Laura Cosoi şi Adela Popescu

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net