EXCLUSIV! Cici şi Saya au devenit părinți. Fac botezul înainte de nuntă

simeon stalpnicul png
Cici și Saya sunt împreună doar de un anfoto: arhiva personală

Ciprian Rogojan sau Cici, așa cum era cunoscut pe vremea când făcea parte din trupa Sistem, a renunţat la muzică pentru politică şi, sâmbătă (6 decembrie), a devenit tată de băiat. Iubita lui, Amalia Ştefania, cunoscută drept Saya, a născut un băieţel şi va renunţa, o vreme, la cariera în muzică și televiziune, pentru a avea grijă de micuţ

Fostul membru al trupei Sistem, în prezent parlamentarul Ciprian Rogojan (37 de ani), și iubita lui, Amalia Ştefania (23 de ani), vor să-l boteze pe fiul lor Luca Mihai. În acest moment, tânăra cunoscută și cu numele Saya, de când urca pe scenă, ca solistă, a luat o pauză în carieră. În ultima vreme, era cunoscută ca prezentatoarea horoscopului în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1.

Prezentatoarea tv a publicat o fotografie pe pagina de Facebook în care îşi ţine micuţul în braţe, iar acesta cu mânuţele firave strânge degetele mamei sale. 

„Oare ce sentiment mai profund ca momentul în care devii mămică există pe lumea asta? Nu sunt cuvinte să descriu! Cel mai frumos cadou de Moş Nicolae! Bebelinul nostru! Rogojan Mihai Ciprian. Te iubesc, vă iubesc! Mulţumesc!”. Frumoasa horoscopistă de la Antena 1 a primit multe felicitări de la fani și le-a răspuns cu drag, pe Internet.

Saya și băiețelul ei s-au externat astăzi, iar Cici este cu adevărat fericit că atât iubita lui, cât și copulul sunt sănătoși.

image
Pe vremea când urca pe scenă, Saya făcea furori cu ținutele ei sexy

„Sunt încă fascinată de mica mea minune. Orice gest al lui mă face să zâmbesc. A fost cel mai frumos dar de Moş Nicolae. În loc de nuieluşa din ghetuţe, mi-am ţinut puiul în braţe la ora 05.50 dimineaţa. Un pui de 3,500kilograme, cu o faţă curată şi cu ochi mari, care a luat notă maximă. A zâmbit imediat ce a auzit vocea tatălui. Vreau să îi mulţumesc în special doctorului Radu Dragomir Ioan, de la Spitalul Polizu, care mi-a monitorizat sarina încă din primele săptămâni. Am trăit o experienţă unică şi, pot spune, frumoasă. Împreuna cu tăticul lui Luca Mihai, am început o aventură extraordinară în viaţă”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Amalia.

Ce sexy era pe scenă!

image
Amalia a născut duminică un băieţel sănătos

În ceea ce privește cariera muzicală, Saya a cântat în trupa Blaxy Girl, apoi a colaborat cu Naguale, după care a dat proble pentru trupa LaLa Band şi pentru serialul în care au jucat membrii formației. Deși avea o carieră promițătoare în muzică, a luat o mică pauză... „Momentan nu mă mai gândesc la muzică sau alte proiecte. Voi lua o pauză de la muzică, deocamdată nu mai colaborez cu Naguale şi aş vrea să am timp doar pentru mine, mă concentrez pe faptul că voi deveni mămică şi îmi voi focusa atenţia pe băieţelul nostru. Nu ne gândim la nuntă, din contră, vom planifica mai întâi botezul. Muzica a rămas o pasiune însă vor fi câtea luni în care nu voi mai cânta. Nici eu şi nici Ciprian nu ne dorim acest lucru”, a povestit Amalia, pentru Click!, cu puțintimp înainte de a naşte.  

Proaspătul tătic, Cici de la Sistem, a publicat şi el un mesaj emoţionant pe un cont de socializare: „În această dimineaţă (de Moş Nicolae - n.r.), nu m-am gândit deloc la cadourile din ghetuţe... Mi s-a întâmplat ceva mult mai important: am devenit tată! Da, în această zi sfântă, a venit pe lume primul nostru copil, Luca Mihai. Mulţumesc din suflet, Amalia!”

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
george mihaita la slatina jpg
Nikita Hrușciov și Richard Nixon la Moscova în 1959 FOTO Profimedia
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg