Exclusiv! Cine a câştigat primul sezon din „Bake Off România”

Ultima actualizare:
Daniel Ioan a câștigat show-ul ”Bake Off România”
Daniel Ioan a câștigat show-ul ”Bake Off România”

Cea mai controversată emisiune a primăverii, aflată la un moment dat în pericol de a nu mai fi difuzată, din cauza juratului penal Tudor Constantinescu, ”Bake Off România” de la PRO Tv se apropie de final. Filmările s-au încheiat însă deja din vara anului trecut, undeva la margine de Bucureşti. Click! îţi prezintă, în exclusivitate, câștigătorul show-ului de talente culinare. Iată cine a reuşit să-i cucerească pe cei trei juraţi.

Pe 29 februarie, la Pro TV, a debutat show-ul „Bake Off România”, unde 12 concurenţi se întreceau în preparate dulci şi savuroase. Competiția celor mai bune deserturi, prezentată de Nicolle Stănese, se apropie de final și toată lumea se întreabă care dintre concurenți a reușit să seducă juriul.

Prin târg se zvonește că Daniel Ioan ar fi fericitul câștigător al premiului de 25.000 de euro. „Am venit aici să câştig şi sper că acest lucru se va întâmpla”, declara într-un interviu talentatul bucătar.

Daniel Ioan a împresionat juriul de la ”Bake Off România”
Daniel Ioan a împresionat juriul de la ”Bake Off România”

Daniel Ioan a crescut încă din copilărie cu dor de cozonac. Mama lui nu știa să facă, iar de sărbători mai primea de la vecini câte o felie de cozonac făcut în casă. Gustul i-a rămas amintire și tocmai acest produs l-a motivat să se apuce de gătit, cozonacul fiind și primul desert pe care l-a făcut.

Cofetăria a început ca un hobby pentru el, iar acum își petrece foarte mult timp descoperind rețete noi. În emisiunea jurizată de Simona Pope, Alexandru Stan şi Tudor Constantinescu, tânărul s-a descurcat de minune. Telespectatorii au putut vedea un bărbat nonconformist, plin de tatuaje, care este pasionat de sport şi de viaţa sănătoasă.

Daniel Ioan a fost unul dintre concurenţii foarte buni care au primit de-a lungul ediţiilor şi titlul de bucătarul săptămânii şi aprecierile colegilor lui şi ale juraţilor care erau cu ochii pe concurenţi. 


    Daniel Ioan a împresionat juriul de la ”Bake Off România”foto: PRO Tv
Daniel Ioan a împresionat juriul de la ”Bake Off România”foto: PRO Tv
image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png