EXCLUSIV Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Ștefan Lungu: «I-am spus că dacă o duc acasă nu mai pleacă de la mine»

Ultima actualizare:

    Ștefan Lungu și iubita lui, Geanina Danielafoto: Instagram
Ștefan Lungu și iubita lui, Geanina Danielafoto: Instagram

Ștefan Lungu a fost căsătorit cu două femei superbe din România, Albertina Ionescu și Anca Rusu, iar noua iubită se încadrează în același tipar: discretă, fină și naturală. I-am întâlnit la o petrecere mondenă, iar Ștefan ne-a povestit mai multe, în exclusivitate pentru Click!

Ne-am întâlnit cu Ștefan Lungu (44 de ani) la evenimentul organizat de revista Elle. Era însoțit de superba lui iubită, așa că ne-a povestit despre relația lor, prima întâlnire și ce urmează pentru ei. Geanina Daniela este fotomodel și însoțitoare de zbor la Wizzair.


    Ștefan Lungu și Geanina Danielafoto: Instagram
Ștefan Lungu și Geanina Danielafoto: Instagram

Ștefan Lungu: "Doi ani a stat ascunsă"

"La un moment dat, toți suntem datori să ne căsătorim. Încă nu mă însor, oricum a durat destul de mult până am ieșit împreună, de mână, la un eveniment. Abia după doi ani. Doi ani a stat ascunsă. În câteva zile facem doi ani de când suntem împreună. Ne-am cunoscut în aeroport. Acum ea este stewardesa, dar la momentul acela nu era. Ne-am cunoscut online și a fost o întâmplare. Ne-am întâlnit apoi în aeroport și i-am spus că dacă o duc acasă nu mai pleacă de la mine. Și n-a mai plecat. Numele ei este Geanina Daniela", ne-a spus Ștefan.


    Geanina este fotomodel și stewardesăfoto: Instagram
Geanina este fotomodel și stewardesăfoto: Instagram

Ștefan și Daniela Geanina fac afaceri împreună

Și tot el ne-a mai povestit că au multe planuri. "Nu ne-am făcut planuri de călătorie în perioada asta. Pentru că avem proiecte împreună și separat. Împreună facem un proiect minunat, niște căsuțe, un resort și sperăm ca la anul, prin mai, iunie, să fie gata și să-i dăm drumul. Separat eu am un proiect de televiziune care va începe în curând, iar ea le are pe ale ei. Ea va fi parte a proiectului meu de televiziune", ne-a mai spus Ștefan Lungu.

Are la activ două căsnicii 

Ștefan Lungu a lucrat la TVR2, realizând și prezentând Tonomatului DP2. A prezentat și "Parteneri de week-end", la TVR1, după care a urmat o perioadă la Kanal D. A fost consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării și a condus o agenție de publicitate. A fost căsătorit cu Albertina Ionescu și cu Anca Rusu, cu care are o fetiță, în vârstă de 7 ani. 

Citește și:

Ştefan Lungu, vacanţă de pomină cu fiica lui. Anca Lungu, la Nisa cu bebeluşul

Cum au început relația Ștefan și Anca Lungu! Era să se termine imediat

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net