EXCLUSIV Cine o consolează pe Ioana după scandalul cu Ilie Năstase: "Relația e la fel, locuim separat"


    Teo a făcut-o bunică pe Ioana acum un an
Teo a făcut-o bunică pe Ioana acum un an

Poze în exclusivitate cu Ioana Năstase şi tânărul care a scos-o la cafea, la o terasă din zona Băneasa. Nu i-a ţinut doar companie, dar i-a condus şi maşina de lux dăruită de Ilie Năstase.

Bărbatul este mai tânăr decât Ioana cu 20 de ani şi pentru el ar invidia-o orice femeie! Ei, bine, este băiatul ei, unicul fiu, Teo Bostan, care îi este alături şi o sprijină ori de câte ori are nevoie. 

Ioana și Ilie Năstase locuiesc separat

Au trecut aproape două luni de la cearta care s-a lăsat cu pumni şi cu poliţie între Ilie Năstase şi Ioana, frumoasa lui nevastă.Se pare totuşi că timpul vindecă rănile, iar iubirea schimbă oamenii, deoarece fostul tenismen şi constănţeanca lui au făcut pace.Pasiunea nu mai este atât de mare între ei, semn că un gest violent nici ciorba nu o mai reîncălzeşte, însă cei doi au decis să păstreze o relaţie care să se bazeze pe sprijin reciproc, în sensul în care Ioana îşi doreşte să-l conducă cu maşina acolo unde are nevoie, să îi facă cumpărăturile la piaţă, să achite facturile, să mai savureze o cafeluţă din când în când, iar el, ca orice domn galant, să îi răsplătească bunătatea cu o bijuterie, un cadou drăguţ, aşa cum le place femeilor să fie răsfăţate! 

N-au ales divorţul, deşi au renunţat la verighete, însă Ioana a ieşit deunăzi la cafea cu un alt bărbat, mult mai tânăr ca Ilie, dar şi ca ea. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Ioana în compania chipeşului tânăr, îmbrăcat super elegant, accesorizat cu ochelari de soare negri, la o terasă din zona Băneasa, marţi dimineaţa.


    Cei doi au venit cu Bentley ul alb
Cei doi au venit cu Bentley ul alb


    Ioana Năstase e foarte elegantă și sobră
Ioana Năstase e foarte elegantă și sobră

Au stat amândoi la taclale timp de 30 de minute, apoi, culmea, el s-a urcat la volanul Bentleyului în valoare de 250.000 de euro, pe care Ilie i l-a dăruit de ziua ei. Cei doi au părăsit locaţia împreună, având ca destinaţie Pipera, acolo unde Ioana a închiriat un apartament. Pentru cei care s-au grăbit să creadă că doamna Năstase a călcat pe bec, iar pe Ilie l-a trecut la “foşti”, ei bine, s-au înşelat. 

"Pe Teo îl iubesc ca pe ochii din cap"

Aceasta a lămurit identitatea tipului misterios. Tinerelul este chiar unicul ei băiat, Teo Bostan, care în urmă cu un an a făcut-o bunică, şi au o relaţie foarte specială. 

“Pe Teo îl iubesc ca pe ochii din cap. Este bărbatul perfect, este un fiu de nota zece. Da, când avem timp ieşim împreună la cafea. Acum pot să spun că am mai mult timp pentru familia mea. Stau cu nepotica mea pe care o ador, mă ocup să renovez casa de la Hârşova a mamei mele, iar de curând, m-am întors de la mormântul tatălui meu de la Piatra Neamţ. Relaţia cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună. De Dragobete nu facem nimic. Cel puţin, aşa ştiu eu”, ne-a spus Ioana Năstase. Tot Teo este cel care a ajutat-o pe Ioana să îşi revină după episodul violent şi a încercat să o împace cu Ilie, cel care îi este şi tată vitreg, de altfel! 


    Ilie Năstase și soția s-au certat în urmă cu o lună după ce acesta i-a tras câteva palme
Ilie Năstase și soția s-au certat în urmă cu o lună după ce acesta i-a tras câteva palme
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg