EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, cu ochii în lacrimi la Survivor, din cauza unui concurent: „Pe lângă el, eu chiar nu am probleme”


    Claudia Pătrășcanufoto: Instagram
Claudia Pătrășcanufoto: Instagram

Printe drumurile la tribunal și scandalurle din jurul divorțului de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a devenit mare fan al emisiunii „Survivor România 2021”! Solista nu ratează nici o ediție, mai ales că are chiar un favorit în cadrul show-ului „Survivor România 2021”, pe care-l urmărește asiduu. Este vorba de un fost sportiv cu o poveste de viață impresionantă: Sebastian Chitoșcă, din echipa Faimoșilor, fost fotbalist de la FCSB.

Sebastian Chitoșcă se numără printre ultimii concurenți înscriși la „Survivor România”, sezonul 2. În vârstă de 28 de ani, acesta a jucat fotbal de performanță, fiind component al FCSB-ului, transferat de la echipa Ceahlăul. La doar 18 ani, Chitoșcă îmbrăca tricoul echipei naționale, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia. Fotbalistul a renunțat însă, brusc, la cariera sportivă, atunci când fratele lui a intrat în comă, în urma unui accident.

Fratele lui Sebastian a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a avut o altercație la o terasă. Din acest motiv, Sebastian a fost nevoit să plece în Germania, să fie alături de familie. Acolo s-a angajat într-o vopsitorie auto că să își întrețină fratele. „Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune”, a spus Chitoșcă, atunci când a acceptat să intre în competiția „Survivor România”.


    Sebastian Chitoșcă, unul dintre Faimoșii de la Survivor Româniafoto: Kanal  D
Sebastian Chitoșcă, unul dintre Faimoșii de la Survivor Româniafoto: Kanal D

Deși nu-l cunoaște personal pe fotbalist, Claudia a fost deosebit de impresionată de povestea acestuia. „M-a impresionat foarte tare povestea lui de viață, ceea ce întâmpină cu fratele lui și chiar am plâns. Îl susțin pentru povestea lui și nu numai, este și foarte bun pe traseu. Îmi doresc din inimă să vină în țară cu premiul cel mare, are toate șansele. Pare un om educat, competitiv, un bun prieten, știe ce înseamnă greul cu adevărat, un adevărat sportiv și merită. Are toată admirația mea, tot respectul și mă voi ruga pentru el. Atât eu, cât și oamenii care mă plac pe mine, îl susținem până la final. Pentru mine înseamnă mult oamenii cu povești de viață, iar povestea lui m-a cutremurat. Am zis că eu chiar nu am probleme în momentul în care l-am ascultat într-un interviu”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Click!.

Medicii i-au dat șanse de supraviețuire fratelui lui Sebastian Chitoșcă de 1%

Sebastian Chitoșcă, tânărul de 28 de ani de la „Survivor România 2021”, trece prin momente cumplite și luptă pentru fratele lui, Vlad Chitoșcă, care are nevoie de îngrijiri medicale și tratamente costisitoare, după ce a suferit un accident grav și a intrat în comă. Fostul jucător de la Steaua București face tot ce îi stă în putință pentru a-și ajuta fratele. Acesta a fost și motivul pentru care a plecat în Germania și s-a angajat la o vopsitorie auto. El a strâns bani pentru medicamentele fratelui său, care a intrat în comă în urma unui accident. Fratele lui Sebastian a fost la un pas să își piardă viața, după ce a avut o altercație la o terasă. Medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire, însă tânărul a luptat și acum este aproape complet refăcut.

Fratele său, bătut crunt la terasă

„Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută, fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șase să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cu niște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost genul de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată, și s-a oferit să dea el banii. Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii, fiind sub influența alcoolului, nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”, a povestit Sebastian Chitoșcă, faimosul de la „Survivor” despre drama care i-a marcat viața.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj aniversar pentru soție: "Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție"

Survivor România 2021. Cine sunt cei patru concurenți noi care au intrat în competiție

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png